Open: Αλλαγές στην καλοκαιρινή πρωινή ζώνη – Ποιοι βγαίνουν σε άδεια και ποιοι αλλάζουν θέσεις;
Νέα

Open: Αλλαγές στην καλοκαιρινή πρωινή ζώνη – Ποιοι βγαίνουν σε άδεια και ποιοι αλλάζουν θέσεις;

Open: Αλλαγές στην καλοκαιρινή πρωινή ζώνη – Ποιοι βγαίνουν σε άδεια και ποιοι αλλάζουν θέσεις;

Έτσι διαμορφώνεται η πρωινή ζώνη του καναλιού από τις αρχές Αυγούστου

Αλλαγές ανακοίνωσε το OPEN τουλάχιστον για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου στην πρωινή του ζώνη καθώς οι παρουσιαστές και οι ομάδες τους πρέπει να ξεκουραστούν.

Έτσι, από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, η πρωινή ζώνη μειώνεται κατά μία εκπομπή, ωστόσο η ώρα της δεν θα μείνει κενή, αλλά θα καλυφθεί από την επόμενη που θα ξεκινάει νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Νιφλής με τη Χρύσα Φώσκολου και την εκπομπή τους, «Ανοιχτή επικοινωνία», βγαίνουν σε άδεια και ως εκ τούτου η ζώνη 5 με 7 μένει άδεια.

Το κενό τους θα καλύψουν η εκπομπή Ώρα Ελλάδος» που θα βγαίνει στον «αέρα» μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 6 το πρωί.

Οι πρωταγωνιστές στην πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία και όλες οι εξελίξεις που συμβαίνουν στη χώρα λεπτό προς λεπτό, θα μεταδίδονται καθημερινά στις 6 πλέον το πρωί.

Στο καλοκαίρι λέμε YES!

Τη σκυτάλη θα παίρνει από την ενημέρωση η ψυχαγωγία στις 9.50 με τη νέα καλοκαιρινή παρέα της τηλεόρασης που συνεχίζει ακάθεκτη και τον Αύγουστο.

Το «Καλοκαίρι #Yes», το οποίο απολαμβάνει την επιτυχία που έχει κάνει από το ξεκίνημα του, θα συνεχίσει να μας κρατά παρέα και τον Αύγουστο, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την ενημέρωση!

Η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος δεν κάνουν διακοπές φέτος, για να κρατήσουν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό που τους αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και τους δείχνει την ιδιαίτερη προτίμησή του.

Όλα τα νέα της σόουμπιζ, η ματιά στα social media, τα θέματα της επικαιρότητας με τον Φοίβο Παπαδάκη, αλλά και ο σχολιασμός του Γιάννη Μπούτου, συνθέτουν την πιο δροσερή παρέα σε ένα καυτό καλοκαίρι!

Διαβάστε ακόμα

ΣΚΑΪ: Πώς διαμορφώνεται η καλοκαιρινή πρωινή ζώνη του καναλιού;