OPEN: Ανοίγει την “αγκαλιά” του στα νεογέννητα και στηρίζει την “ΠΝΟΗ”
Νέα

OPEN: Ανοίγει την “αγκαλιά” του στα νεογέννητα και στηρίζει την “ΠΝΟΗ”

OPEN: Ανοίγει την “αγκαλιά” του στα νεογέννητα και στηρίζει την “ΠΝΟΗ”

Οι παρουσιαστές του καναλιού, ανάμεσά τους και ο Νίκος Κοκλώνης, στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης

Στον “αέρα” βρίσκεται από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου η καμπάνια του OPEN με αγαπημένους παρουσιαστές να δίνουν πρώτοι το μήνυμα της αγάπης και να μάς προτρέπουν να βοηθήσουμε τα νεογέννητα που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ο Νίκος Κοκλώνης, η Νίκη Λυμπεράκη, η Ανθή Βούλγαρη, η Χριστίνα Βραχάλη, ο Παύλος Σταματόπουλος μας προτρέπουν να στηρίξουμε την “Πνοή-Φίλοι εντατικής θεραπείας παιδιού” και να ενισχύσουμε το έργο της για την αγορά θερμοκοιτίδων για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Νεογέννητων στα κρατικά νοσοκομεία όλης της Ελλάδας.

Φέτος τις γιορτές το OPEN στηρίζει την «Πνοή» και ανοίγει την αγκαλιά του σε όλα τα νεογέννητα που έρχονται στον κόσμο και χρειάζονται μια μικρή βοήθεια για να τα καταφέρουν.

Πώς θα βοηθήσουμε;

Στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης γράφοντας τη λέξη «ΠΝΟΗ» στο 19805 και δωρίζουμε 2,50 ευρώ, βοηθώντας τα νεογέννητα όλης της Ελλάδας που το έχουν ανάγκη.

Χρεώσεις: 2,50 ευρώ ανά sms (με ΦΠΑ από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και επιπλέον επιβάρυνση 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ). Η ΠΝΟΗ είναι μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Στηρίζουμε την «ΠΝΟΗ» και στέλνουμε μήνυμα αγάπης για τους μικρούς μας ήρωες που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Τόσο από τις εκπομπές του σταθμού, όσο και από τα δελτία ειδήσεων θα μπορεί το κοινό να ενημερώνεται για τη δράση του OPEN και για το πώς μπορεί να βοηθήσει.

Επίσης στον σταθμό θα προβάλλεται και το παρακάτω ενημερωτικό σποτ:

https://streamable.com/kw25z

Ποια είναι η “ΠΝΟΗ”;

Η «ΠΝΟΗ» ιδρύθηκε το 1991 από γονείς, παιδιάτρους και φίλους εθελοντές. Συντηρείται αποκλειστικά από δωρεές εταιρειών και ιδιωτών.

Ασχολείται με τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας.

Υποστηρίζει γονείς και τα παιδιά τους που νοσηλεύονται στην Εντατική. Υποστηρίζει ακόμα την εκπαίδευση και επιμόρφωση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού των Μονάδων Εντατικής.

Από το 1996 πραγματοποιεί σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Α΄ Βοηθειών στο ευρύ κοινό.

Στη συγκεκριμένη περίοδο η «ΠΝΟΗ» προσπαθεί να ενισχύσει με θερμοκοιτίδες και αναπνευστικές συσκευές νεογνών κρατικά νοσοκομεία που πολλά από αυτά, ιδιαίτερα στην επαρχία, δεν διαθέτουν ή έχουν απαρχαιωμένο εξοπλισμό.

Η «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» είναι μέλος της Ένωσης «Μαζί Για Το Παιδί».