OPEN: Διακόπτεται η συνεργασία με το Μένιο Φουρθιώτη
Νέα

OPEN: Διακόπτεται η συνεργασία με το Μένιο Φουρθιώτη

OPEN: Διακόπτεται η συνεργασία με το Μένιο Φουρθιώτη

Οριστικά παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN αποτελεί ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και η εκπομπή “Αποκαλυπτικά”. Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, δικαστική απόφαση άνοιξε το δρόμο για τη λύση της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή.

Όπως έγινε γνωστό, το Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Μένιου Φουρθιώτη κατά καναλιού «Epsilon» και των εταιριών Dimera και Ραδιοτηλεοπτική. Η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, γεγονός που επέτρεψε στο OPEN να εκδώσει τη σχετική ανακοίνωση.

Η λιτή ανακοίνωση του OPEN

Με ένα σύντομο κείμενο, ο τηλεοπτικός σταθμός γνωστοποιούσε τη λήξη της συνεργασίας: «Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».

Θυμίζουμε πως μέχρι να εκδοθεί η τελική απόφαση, το δικαστήριο είχε βγάλει προσωρινή διαταγή, με την οποία υποχρέωνε τον τηλεοπτικό σταθμό να φιλοξενεί τον παρουσιαστή και την εκπομπή του, στη συχνότητά του.