OPEN: Style Me Up, Joker και The Booth σε νέα ώρα από αυτή τη Δευτέρα
Νέα

OPEN: Style Me Up, Joker και The Booth σε νέα ώρα από αυτή τη Δευτέρα

OPEN: Style Me Up, Joker και The Booth σε νέα ώρα από αυτή τη Δευτέρα

Τα μεσημέρια στο «Ανοιχτό Κανάλι» αλλάζουν

Από αυτή τη Δευτέρα η μεσημεριανή ζώνη του OPEN αλλάζει και οι αγαπημένες μας εκπομπές εμπλουτίζονται και θα προβάλλονται σε νέες ώρες που διαμορφώνονται ως εξής:

Αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίου του σταθμού, έρχεται στις 14:00 το Style Me Up, το παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων με τη Μαρία Μπακοδήμου στην παρουσίαση και την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο στον ρόλο των fashion experts που αλλάζουν με τις παρεμβάσεις τους τις ζωές των παικτών.

Στις 15:00 παίζουμε με τον Αλέξη Γεωργούλη Joker διεκδικώντας μέχρι και 30.000€ ενώ στις 15:45 τα κορίτσια του The Booth έρχονται να συζητήσουν και να δώσουν λύσεις σε προσωπικά μας θέματα.

Όμως, το The Booth αναβαθμίζεται σε The Booth+ (PLUS), διότι πλέον η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μουτίδου, η Κρυσταλλία Ρήγα και η Σοφία Κουρτίδου θα λένε την άποψή τους για όλα όσα συζητά η κάθε παρέα, με θέματα από τον χώρο της κοινωνίας, της τηλεόρασης, των social media ακόμα και της πολιτικής!

Τα κορίτσια παραμένουν interactive με τους τηλεθεατές από το σπίτι, που πλέον μπορούν να «παρεμβαίνουν» στην εκπομπή, μέσω Twitter! Ακόμη, θα φιλοξενούνται και καλεσμένοι που είτε θα αποτελούν το «θέμα» της ημέρας, είτε θα ενσωματώνονται στην γυναικοπαρέα έχοντας το «ρόλο» της άλλης οπτικής ματιάς.