Ορέστης Τζιόβας: «Δεν θα πήγαινα στο Survivor, δεν μου έχει γίνει πρόταση»
Νέα

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν θα πήγαινα στο Survivor, δεν μου έχει γίνει πρόταση»

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν θα πήγαινα στο Survivor, δεν μου έχει γίνει πρόταση»

Η «εμπειρία» του με τον covid 19 και ο γάμος με τη σύζυγό του

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής (21/1) στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς πέρασε τον κορονοϊό, για τον γάμο του που κράτησε λίγο, καθώς και για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί στις περιπτώσεις Φιλιππίδη-Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που κόλλησε τον covid 19, σημειώνοντας μάλιστα πως ενώ φάνηκε να είναι πολύ σοβαρή η κατάστασή του σύντομα αυτό ανατράπηκε.

«Έπαθα πνευμονία, νοσηλεύτηκα. Όχι εντατική, αλλά νοσηλεύτηκα 7 μέρες για να έρθει το οξυγόνο στα ίσια, είχε πέσει περίπου στο 90 με 92.

Δεν θα έλεγα ότι φοβήθηκα. Ένιωθα ασφάλεια που πήγα στο νοσοκομείο. Ήμουν σε μια περίοδο πολύ μαλακή για τα νοσοκομεία.

Οι γιατροί μου είπαν αν έχω δύο 24ωρα πυρετό που δεν πέφτει να πάω νοσοκομείο γιατί είναι πνευμονία, και ήταν όντως πνευμονία.

Κι ενώ η κατάσταση ήταν πολύ κακή και η αξονική πολύ άσχημη, ανατράπηκε πολύ γρήγορα το σκηνικό», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε μάλιστα τον Ορέστη Τζιόβα τι θα έκανε αν τελείωνε ο κόσμος με τον ηθοποιό να λέει πως θα ταξίδευε περισσότερο.

Ο παρουσιαστής συμπλήρωσε την ερώτησή του με το αν ο Ορέστης Τζιόβας θα πήγαινε σε ένα reality όπως το Survivor για να ταξιδέψει Άγιο Δομίνικο.

«Όχι, δεν νομίζω. Δεν θα το έκανα, θα έκανα αλλιώς το ταξίδι», απάντησε ο ηθοποιός συμπληρώνοντας πως δεν του έχει γίνει πρόταση ποτέ.