Ορφέας Αυγουστίδης: «Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωση του Αστέρη γιατί θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγκρουση μέσα της»
Νέα

Ορφέας Αυγουστίδης: «Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωση του Αστέρη γιατί θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγκρουση μέσα της»

Ορφέας Αυγουστίδης: «Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωση του Αστέρη γιατί θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγκρουση μέσα της»

Στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τον ρόλο του στον «Σασμό» και άλλα θέματα που αφορούν την καριέρα του.

H παρουσιάστρια τον συνάντησε στο Θέατρο Βασιλάκου όπου παίζει στην παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ».

«Ο “Σασμός” βοηθάει στο να έρθει κάποιος στο θέατρο» είπε.

«Υπάρχει σκοταδισμός, εκφράζεται πιο ύπουλα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν επιτρέπουμε στον κόσμο να εκφράζεται με τόση βιαιότητα. Μιλάμε για ένα καινούργιο πλαίσιο που συναντιόμαστε. Χρησιμοποιούμε σε αυτά τα μέσα όρους όπως η δημοκρατία χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε αυτό το συστατικό».

«Φυσικά και δεν συμφωνώ με τους βιασμούς. Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς. Αυτός ο διασυρμός επώνυμων είναι γοητευτικός και διεγερτικός για το κοινό, του άρεσε να διαλύεται ένας αστέρας» είπε για τα σκάνδαλα με τα μεγάλα καλλιτεχνικά ονόματα.

«Δεν έχω δεχτεί bullying από ανθρώπους με εξουσία. Έχω αντιμετωπίσει όμως bullying από συνάδελφο πολύ νωρίς στο ξεκίνημά μου. 28 χρονών εκείνος εγώ πολύ πιο μικρός».

«Πρώτη φορά κάνω έναν ρόλο τόσο απαιτητικό από άποψη χρόνου, δηλαδή ένα καθημερινό σίριαλ. Σου δίνει όμως τη δυνατότητα να πάρεις έναν χαρακτήρα και να τον διαμορφώσεις στην πορεία, να τον φτάσεις κάπου, να είναι ένας τρισδιάστατος χαρακτήρας» είπε για τον «Σασμό».

«Στην αρχή πήγαιναν για άλλον ηθοποιό στον ρόλο του Αστέρη γιατί φαντάζονταν ότι θα ήταν πολύ πιο μικρός. Εγώ πήγαινα για τον ρόλο του Μαθιού.

Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή. Έχει πάρει μια απόφαση γιατί έχει πολλές ενοχές και θέλει να ξορκίσει αυτό το κακό και να μείνει πιστός στην αγάπη του.

Υπάρχει κάτι μέσα του που θα ανακουφιστεί αν πει την αλήθεια.

Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωση του Αστέρη γιατί θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγκρουση μέσα της.

H Αργυρώ και ο Αστέρης με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί. Αλλά δεν ξέρω τι θα πει “μαζί”. Ό,τι και να συμβεί, ακόμα και ένα όχι τόσο happy end, εγώ πιστεύω ότι κάποια ένωση θα έχουν» είπε για τις εξελίξεις στη σειρά.

«Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου. Το μπάνιο του χάνω. Ακόμα αποφεύγουμε την πολλή τηλεόραση. Δοκιμάσαμε λίγο να με δει, έκανε “Ω” και γύρισε το κεφάλι» είπε χαρακτηριστικά.

«Στο πρώτο γύρισμα με τη μητέρα μου ήμουν πιο ψευτοκούλ. Μετά έκανε τη διαδρομή του και τώρα το ευχαριστιόμαστε» είπε ακόμα.

«Επαγγελματικά δεν νιώθω την ανάγκη για δικαίωση, νιώθω τυχερός» είπε τέλος.