Όταν η Κάτια Ζυγούλη συνάντησε τη Βίκυ Καγιά: Οι ιστορίες που μοιράστηκε η κριτής του GNTM από την καριέρα της
Νέα

Όταν η Κάτια Ζυγούλη συνάντησε τη Βίκυ Καγιά: Οι ιστορίες που μοιράστηκε η κριτής του GNTM από την καριέρα της

Όταν η Κάτια Ζυγούλη συνάντησε τη Βίκυ Καγιά: Οι ιστορίες που μοιράστηκε η κριτής του GNTM από την καριέρα της

Τα δύο top models θυμήθηκαν και μια κοινή τους φωτογράφιση

Ένα επεισόδιο πολύ κοντά στα δικά της δεδομένα παρουσίασε η Κάτια Ζυγούλη στις “Ιστορίες Μόδας” αυτής της εβδομάδας.

Το θέμα της ήταν “Επάγγελμα μοντέλο” και στην παρέα της ήταν αρκετά μοντέλα με διεθνή καριέρα όπως ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας και η Έσθερ Μαστρογιάννη.

Το ενδιαφέρον όμως στράφηκε στη Βίκυ Καγιά η οποία μίλησε στην Κάτια για τα πρώτα της βήματα στον χώρο στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών ενώ θυμήθηκε και το πρώτο της κάστινγκ.

Η κριτής του GNTM διηγήθηκε για άλλη μια φορά πώς ένας scouter την είδε να περπατά στο Χαλάνδρι και της ζήτησε να γίνει μοντέλο.

“Πήγαινα να πάρω βιβλία Γερμανικών γιατί νόμιζα ότι θα πάω στο Γκαίτε και θα πάω νομική, που δεν έγινε ποτέ”.

Τελικά αποφάσισε να το κάνει για να βγάλει χρήματα το καλοκαίρι αντί  να πάει κατασκήνωση ενώ συνάντησε και αντιδράσεις από τους γονείς της.

“Ο πατέρας μου αρχικά μου είπε “τον κακό σου τον καιρό και τον μαύρο σου τον φλάρο” μετά όμως τον έβαλα στο αυτοκίνητο και πήγαμε στη Μαίρη Δρακοπούλου (σ.σ μάνατζερ με πρακτορείο μοντέλων). Το είπαμε στη μαμά έσπασαν τα τζάμια από τη φασαρία”.

“Aκόμα αν με ρωτήσεις δεν θεωρώ ότι είμαι η πιο όμορφη του κόσμου”.

Στο πρώτο της κάστινγκ δεν είχε άγχος γιατί είχε άγνοια κινδύνου όπως είπε.

https://streamable.com/qu57o3

Οι δύο γυναίκες μοιράστηκαν όλα τα ελαττώματα που τους έβρισκαν στα κάστινγκ ενώ όπως είπαν σήμερα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα γιατί υπάρχουν όλων των ειδών μοντέλα.

https://streamable.com/095bsz

“Θέλουν να είσαι άλογο κούρσας”

“Το πιο σκληρό πράγμα είναι η σκληρότητα αυτού του χώρου. Κρίνεσαι από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί για το έξω σου, είναι πάρα πολλοί αυτοί που κρίνουν αν είσαι όμορφη ή όχι. Είναι τόσοι πολλοί αυτοί οι άνθρωποι που μπορεί να σε πληγώσουν που πιστεύεις ότι εσύ έχεις το θέμα. Θέλουν να είσαι άλογο της κούρσας” είπε η Βίκυ για τον χώρο του μόντελινγκ.

https://streamable.com/qcdw2p

Η κοινή φωτογράφιση Κάτιας-Βίκυς

“Τα κορίτσια νιώθουν όμορφες αλλά δεν νιώθουν αρκετά όμορφα, δεν σε αφήνουν να το περάσεις αυτό το όριο γιατί πάντα σε συγκρίνουν με άλλες. Εξαρτάται η οικονομική σου κατάσταση από την ομορφιά σου”.

Τα δύο μοντέλα θυμήθηκαν την κοινή τους φωτογράφιση σε νταμάρια με πανάκριβα ρούχα της Λουκίας και η Βίκυ επεσήμανε ότι τα μοντέλα πλήρωναν τα ρούχα αν πάθαιναν κάτι.

“Το λιοπύρι το θυμάσαι;” είπε στην Κάτια και όταν της απάντησε αρνητικά τής είπε: “Ούτε κι εγώ γιατί ήμασταν μαζί!”.

Για το τέλος η Βίκυ διηγήθηκε τη στιγμή που ο Βασίλης Ζούλιας την κρέμασε από γέφυρα για μια φωτογράφιση και τους μάζεψε η αστυνομία, όπως έχει ξαναπεί.

https://streamable.com/cpnb6r