Ου Φονεύσεις: Η serial killer Παναγιώτα Βλαντή ξεσήκωσε το twitter
Νέα

Ου Φονεύσεις: Η serial killer Παναγιώτα Βλαντή ξεσήκωσε το twitter

Ου Φονεύσεις: Η serial killer Παναγιώτα Βλαντή ξεσήκωσε το twitter

Τα βράδια της Πέμπτης έχει “Ου Φονεύσεις”. Η σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου στο OPEN, που έπιασε το νήμα από εκεί που το άφησε ο δημιουργός με τη “Δέκατη Εντολή”  και τον “Κόκκινο Κύκλο” συναρπάζει τους χρήστες του twitter. Για άλλη μια βραδιά, οι αναρτήσεις για το νέο επεισόδιο, βγαλμένο κι αυτό από το αστυνομικό δελτίο, έφερε το hashtag #oufoneuseis στην πρώτη θέση των Trends.

Στο έκτο επεισόδιο, είδαμε να πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Στέλιος Μάινας και η Ναταλία Δραγούμη.

Το Story της υπόθεσης

Η Όλγα είναι μια 40χρονη, όμορφη γυναίκα, παντρεμένη πρόσφατα με τον 65χρονο Λουκά.

Μετακομίζει με τον άντρα της σε κάποιο διαμέρισμα. Η Όλγα συχνά εμφανίζεται με σημάδια από χτυπήματα πάνω της. Αυτό γίνεται αντιληπτό από τον έφηβο Νότη που μένει από κάτω. Ο Νότης έχει παθιαστεί με την Όλγα από την πρώτη ματιά. Υποφέρει να την βλέπει να πέφτει θύμα κακοποίησης από τον άντρα της. Όταν τα πράγματα φτάνουν σε οριακό σημείο, η Όλγα απελπισμένη ζητάει βοήθεια από τον Νότη για να ξεφύγει από τον βάναυσο σύζυγό της. Ο Νότης γίνεται μάρτυρας στην βίαιη συμπεριφορά του Λουκά προς την Όλγα και επιχειρεί να τον εμποδίσει. Και τότε τα πράγματα παίρνουν ακόμα πιο βίαιη τροπή.

https://www.facebook.com/opentvgr/videos/338924566908150/

Οι αντιδράσεις στο twitter

Πολλές φορές είναι απολαυστικό να παρατηρεί κανείς πως αντιδρούν οι χρήστες του twitter για ένα επεισόδιο του “Ου Φονεύσεις”. Οι περισσότεροι αναζητούν στοιχεία που να τους αποκαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο. Άλλοι, προσπαθούν  να βρουν με ποιο αληθινό περιστατικό συνδέεται το επεισόδιο. Και όλοι τους  σχολιάζουν με πάθος την εξέλιξη της ιστορίας.

Συγκεντρώσαμε εδώ τα πιο πολυδιαβασμένα tweets:

https://twitter.com/thanasima_agna/status/1068271966866587649