Παναγιώτης Γιαννάκης: Η αλήθεια για τη σχέση του με τον Νίκο Γκάλη
Νέα

Παναγιώτης Γιαννάκης: Η αλήθεια για τη σχέση του με τον Νίκο Γκάλη

Παναγιώτης Γιαννάκης: Η αλήθεια για τη σχέση του με τον Νίκο Γκάλη

Η χρυσή περίοδος που βρισκόταν στον Άρη

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ μίλησε στο The 2night show για την πορεία του στον αθλητισμό αλλά και για τη σχέση που είχε με τον συμπαίκτη του Νίκο Γκάλη.

«Όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη, ανέβηκα για να μείνω για πάντα. Το πρώτο μου σπίτι το αγόρασα με τα πρώτα μου χρήματα από τη μεταγραφή στον Άρη. Βέβαια το ξεπλήρωσα αφού έπαιζα χρόνια.

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε να κάνω εγώ μια μεταγραφή και να πάω σαν παίκτης στον Άρη γιατί ο Νίκος Γκάλης ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα και μονοπωλούσε το ενδιαφέρον της ομάδας.

Εγώ σαν χαρακτήρας είμαι άνθρωπος που θέλω να φτιάξω μια ομάδα που θα πάει πολύ ψηλά. Είχα πάντα όνειρα και πίστευα πάντα ότι μπορούσαμε να πετύχουμε πράγματα που πιθανόν κάποιοι άλλοι να μην τα πιστεύανε.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να συνεργάζονται δύο άνθρωποι που έχουν την ευχέρεια να σκοράρουν. Το μπάσκετ είναι μια μπάλα που πρέπει να τη μοιραστούν πολλοί. Ειδικά εκείνη την περίοδο το σκορ ήταν πολύ ελκυστικό για όλους.

Πήγα λοιπόν εκεί και δεν μπορώ να πω ότι στην αρχή δεν δυσκολεύτηκα. Όταν έμπαινα στο γήπεδο δεν με ενδιέφερε πόσους πόντους θα βάλω αλλά πόσο θα κερδίσουμε. Αν έβλεπα ότι ο Νίκος έχει την ευχέρεια να πάρει την μπάλα και να βάλει καλάθι, μου άρεσε.

Δεν είμαστε ίδιοι χαρακτήρες όμως ως άνθρωποι.

Ο Νίκος Γκάλης είναι ένας άνθρωπος που ήθελε να κερδίζει. Με τη μόνη διαφορά ότι ήθελε να κερδίζει από την επίθεση. Αυτό δεν μπορείς να το έχεις πάντα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης