Παναγιώτης Πετράκης: «Είχα κατάθλιψη, για έξι μήνες έχασα τη φωνή μου»
Νέα

Παναγιώτης Πετράκης: «Είχα κατάθλιψη, για έξι μήνες έχασα τη φωνή μου»

Παναγιώτης Πετράκης: «Είχα κατάθλιψη, για έξι μήνες έχασα τη φωνή μου»

Τι αποκάλυψε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει παιδιά

Για τη δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης που πέρασε μίλησε ανοιχτά ο Παναγιώτης Πετράκης στην κάμερα της εκπομπής Pop Up. Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε πως δεν πιστεύει στη συντροφικότητα και πως παρά την επίσκεψη σε ειδικό και τη φαρμακευτική θεραπεία που πήρε, αυτό που τον βοήθησε ήταν η πίστη.

«Τα προσωπικά μου ήταν πάντα πηγή στεναχώριας. Είναι ένας τομέας στον οποίο δεν έχω καλές επιδόσεις. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Παρόλο που φαίνομαι εξωστρεφής και κοινωνικός, είμαι μοναχικός», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Πετράκης.

«Δεν πιστεύω στη συντροφικότητα, οι σχέσεις είναι ανταλλακτικές. Ότι ο καθένας ψάχνει ένα εξάρτημα να μπορεί να κολλήσει και να ταιριάξει στη ζωή του. Κι αν κολλάει σαν το κομμάτι του πάζλ, αν ταιριάξει καλώς. Αν δεν κολλάει, δεν θα μπει στη διαδικασία να το παλέψει», εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε: «Υπάρχει η απόλυτη αρετή του να περνάμε καλά».

Στην ερώτηση αν θα ήθελε, όμως, να έχει κάποιον για συντροφιά απάντησε: «Έχω τη μάνα μου και το σκύλο μου και είμαι μια χαρά. Δεν θα έκανα γάμο ή παιδί εκτός γάμου. Δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος για να φέρω παιδιά».

Για την περίοδο που ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη, αποκάλυψε: «Αρχικά είχα αϋπνίες. Σταματούσε ο εγκέφαλος να σκέφτεται, σαν να έχεις ένα κομπιούτερ που δεν κλείνει. Η διάθεσή μου ήταν πεσμένη και μαύρη. Απευθύνθηκα σε ειδικό και ακολούθησα και φαρμακευτική αγωγή, για να με ανεβάσει στην αρχή. Αυτό που με βοήθησε όμως ήταν η προσευχή και το πλησίασμα  στον Χριστό.

Φοβήθηκα γιατί το άγχος μου και οι φοβίες μου σωματοποιήθηκαν. Είχα κατάθλιψη, για έξι μήνες έχασα τη φωνή μου».

https://streamable.com/hyt8lo