Παναγιώτης Βασιλάκος για το μονόπετρο της Νικολέττας: «Καλά κάνει το κοριτσάκι και το φοράει»
Νέα

Παναγιώτης Βασιλάκος για το μονόπετρο της Νικολέττας: «Καλά κάνει το κοριτσάκι και το φοράει»

Παναγιώτης Βασιλάκος για το μονόπετρο της Νικολέττας: «Καλά κάνει το κοριτσάκι και το φοράει»

Ο πρώην Bachelor αποκάλυψε ότι είχε συνάντηση με τον Αλέξη Παππά πριν μπει στο reality

Με μια τεράστια ανθοδέσμη, αλλά όχι από τριαντάφυλλα, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Παναγιώτης Βασιλάκος και την πρόσφερε στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια δεν έχασε χρόνο και με αφορμή το γεγονός ότι την Πέμπτη φιλοξένησε τη νικήτρια του περσινού Bachelor, Νικολέττα Τσομπανίδου, τον ρώτησε για την σχέση που έχουν πλέον αλλά και το μονόπτερο που εκείνη κράτησε.

«Έχουμε χωρίσει και έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα. Προχώρησε πολύ γρήγορα στη ζωή της, οπότε δεν υπήρχε λόγος να έχουμε επαφή. Καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε, εγώ δεν έχω πρόβλημα να της μιλήσω», δήλωσε και συνέχισε για την προσωπική του ζωή:

«Έβγαινα με μια κοπέλα αλλά δεν προχώρησε. Για να εμφανίσω δημόσια μια κοπέλα θέλω να είμαι πολύ σίγουρος».

Όσο για το μονόπετρο που κράτησε η Νικολέττα: «Καλά κάνει το κοριτσάκι. Μπορεί να το αγόρασε η παραγωγή αλλά εγώ την επέλεξα και της το έδωσα. Καλά κάνει και το φοράει, είναι ένα δώρο που της αρέσει και έχει αναμνήσεις».

Αναφορικά με τον νέο Bachelor, τον Αλέξη Παππά, αποκάλυψε: «Με είχε πάρει ο Αλέξης και είχαμε βρεθεί για να με ρωτήσει για την εμπειρία μου. Είχαμε πάει για καφέ. Μετά το πρώτο γύρισμα πάλι με πήρε. Τον ξέρω 10-11 χρόνια, τον παρότρυνα να μπει και να το ζήσει. Ακόμα τον βλέπω μαγκωμένο, δεν έχει δείξει τον χαρακτήρα του».

https://streamable.com/wwllxt

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε για τη δική του εμπειρία, ξεκαθαρίζοντας ότι πριν μπει στο παιχνίδι είχε μιλήσει με την παραγωγή για τα ραντεβού που ήθελε να κάνει. «Όλα ήταν κατά συνεννόηση με την παραγωγή. Το απόλυτο για εμένα ήταν η ελεύθερη πτώση, ήταν έντονο το συναίσθημα».

Για τους τσακωμούς των κοριτσιών: «Υπήρχαν στιγμές που άκουγα φωνές. Θυμάμαι έναν έντονο τσακωμό και πήγα να μπουκάρω αλλά δεν με άφησε η παραγωγή».

Για τα φιλιά με τις κοπέλες: «Από το πρώτο φιλί κατάλαβα ότι ταιριάζουμε με τη Νικόλ. Ήμουν ο εαυτός μου από την πρώτη στιγμή μαζί της και αυτό με κέρδισε σε εκείνη. Είχα έρθει κοντά και με τη Μαρίνα αλλά έφυγε, γιατί είχε χάσει τον εαυτό της. Φέτος η Αθηνά έχει δώσει το στίγμα της, δεν είναι του γούστου μου αλλά έχει δώσει στίγμα».

https://streamable.com/umw0dw