Πάνος Κιάμος: «Θα με ενοχλούσε πολύ να βγαίνω και να περνάω απαρατήρητος»
Νέα

Πάνος Κιάμος: «Θα με ενοχλούσε πολύ να βγαίνω και να περνάω απαρατήρητος»

Πάνος Κιάμος: «Θα με ενοχλούσε πολύ να βγαίνω και να περνάω απαρατήρητος»

Ποιο είναι το υπερελάττωμά του που δεν μπορεί να αλλάξει;

Ο Πάνος Κιάμος βρέθηκε καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στο ελάττωμά του που δυσκολεύεται να αλλάξει αλλά και το γεγονός ότι δεν θέλει ο κόσμος να μην του μιλάει όταν είναι έξω.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι καθυστερεί πάρα πολύ στα ραντεβού του, χωρίς να «φταίει», και είναι κάτι που δυσκολεύεται να αλλάξει.

«Ένα ελάττωμα μου είναι ότι συνήθως αργώ στα ραντεβού μου. Για αυτό λέω ότι είναι ελάττωμα, γιατί το έχω καταλάβει. Πολλές φορές έχω και το χρόνο κάθομαι και λέω “εντάξει, έχω χρόνο”. Και εκεί θα τύχει μία κίνηση, δύο φανάρια και αργώ 20 λεπτά, χωρίς λόγο.

Έχω αργήσει μία και μίαμιση ώρα και νιώθω πολύ άσχημα. Είναι λάθος! Είναι ελάττωμα, το αναγνωρίζω αλλά το ξανακάνω, οπότε δεν υπάρχει εξέλιξη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν με τον Νίκο Μουτσινά και για τα social media, με τον Πάνο Κιάμο να λέει ότι δεν είναι πολύ ενεργός στο Instagram αλλά λόγω δουλειάς χρειάζεται.

Πολλές φορές και λόγω της εμφάνισής του στο Posidonio, κάνει βίντεο στο Tik Tok με τους συνεργάτες του.

«Το χαίρομαι πολύ αυτό. Δεν με ενοχλεί καθόλου, μου αρέσει πολύ να έρθει κοντά μου ο κόσμος. Το βιώνω, το νιώθω. Και να σου πω κάτι ειλικρινά, θα με ενοχλούσε πολύ να βγαίνω και να περνάω απαρατήρητος.

Επίσης, χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο. Με ενδιαφέρει να παίζω και ευχαριστώ τα ραδιόφωνα που με στηρίζουν».