Πάνος Τόγιας: «Έκανα παρέα με όλους στο MasterChef»
Νέα

Πάνος Τόγιας: «Έκανα παρέα με όλους στο MasterChef»

Πάνος Τόγιας: «Έκανα παρέα με όλους στο MasterChef»

Εκτός MasterChef είναι από χθες ο Πάνος Τόγιας, ο οποίος αποχώρησε ως τέταρτος από το ριάλιτι μαγειρικής.

«Έχω δει την αποχώρηση μου πολλές φορές από χθες, τώρα είμαι πιο ψύχραιμος. Ήταν δύσκολη ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες είχε βγει κούραση από τον εγκλεισμό, το συνεχόμενο μαγείρεμα, το άγχος και όλα αυτά, αλλά ήταν και η άτυχη στιγμή», είπε στη «Φωλιά των Κου Κου».

Για τη σχέση του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και όλο αυτό ξεκίνησε μαγειρικά. Είχαμε χημεία στην κουζίνα, μετά είδαμε ότι ταιριάξαμε και σαν χαρακτήρες και προέκυψε όλο αυτό».

«Δεν μπήκα για τα λεφτά, δεν με ένοιαζαν ποτέ. Εγώ ήθελα να κερδίσω την εκτίμηση των τριών κριτών, πιστεύω τα κατάφερα και νομίζω βγαίνω κερδισμένος από όλο αυτό», πρόσθεσε.

Για την πρόβλεψη του ότι η Σπυριδούλα θα είναι η μεγάλη νικήτρια: «Ο διαγωνισμός είναι έτσι διαμορφωμένος που έχει την ανατροπή. Και ο Χρήστος και ο Μάνος είναι δυνατά χαρτιά, απλά είπα Σπυριδούλα γιατί είδα ότι έχει πιο πολύ αντοχή, είναι σταθερή».

Για τη δοκιμασία με τον τοίχο: «Στρατηγική από εμένα δεν υπήρχε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού. Απλά δεν άκουγα. Η λογική ήταν να μην σταματάμε να δουλεύουμε για να μιλήσουμε».

Σχετικά με τις παρέες μέσα στο MasterChef: «Εγώ έκανε πολύ παρέα με όλα τα παιδιά. Και με τον Ζαχίρ και με τον Παντελή και με τον Χρήστο, από την αρχή του διαγωνισμού, απλά έτυχε να είμαι στο δωμάτιο με τον Σταμάτη, τον Χάμπο κ.α και ήρθαμε κοντά επειδή κοιμόμασταν μαζί. Δεν έκανα διαχωρισμούς».