Παντελής Καναράκης: «Τις μεγαλύτερες ενοχές τις έχω για τους γονείς μου. Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο μαζεμένος»
Νέα

Παντελής Καναράκης: «Τις μεγαλύτερες ενοχές τις έχω για τους γονείς μου. Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο μαζεμένος»

Παντελής Καναράκης: «Τις μεγαλύτερες ενοχές τις έχω για τους γονείς μου. Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο μαζεμένος»

Ο Παντελής Καναράκης κατέφθασε στην εκπομπή After Dark ορμητικός και με το γνωστό και μη εξαιρετέο του χιούμορ «τρέλανε» τον Θέμη Γεωργαντά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε το πάθος του για την υποκριτική, την τέχνη που τον συνεπήρε από την πρώτη στιγμή στο σανίδι και μέχρι σήμερα δεν έχει πάψει να τον καθορίζει.

Από νωρίς ασχολήθηκε με το θέατρο, από παιδί ακόμα, αν και όχι με μεγάλη επιτυχία.

«Στην Θεσσαλονίκη έπαιξα για πρώτη φορά σε παιδικό θέατρο και ήμουν μεγάλο αγγούρι. Στο σπίτι τα έλεγα ωραία… Η μαμά μου ερχόταν και μου έλεγε “ρε παιδί μου κάνε λίγο τα χεράκια…”» είπε.

Και πρόσθεσε: «Το τι θα γίνω σε αυτή την ζωή ήταν από την κοιλιά της μάνας μου, δεν αισθάνθηκα τίποτα άλλο. Αισθάνομαι ευτυχισμένος που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Όταν δεν δουλεύω, είμαι δυστυχισμένος».

Και με λίγες ημέρες διακοπών δήλωσε ικανοποιημένος καθώς μισεί τα ταξίδια και προτιμά να μένει σπίτι.

«Δεν θέλω να βγαίνω από το σπίτι. Λίγο με το θέμα καθαριότητας των ξενοδοχείων, μόνο που ξέρω ότι έχουν κοιμηθεί άλλα σώματα πάνω στο ίδιο κρεβάτι μπορεί να με τρελάνει».

Τηλεόραση δεν βλέπει πολύ και σίγουρα όχι ριάλιτι και πιστεύει ότι εάν ο κόσμος σταματήσει να δίνει τηλεθέαση σε προγράμματα που είναι «κακά» τα κανάλια θα αλλάξουν κατεύθυνση.

«Λένε “πουλάει το κακό”, με στενοχωρεί γιατί ο άνθρωπος αρέσκεται σε κάποιον που ο κόσμος δίνει τηλεθέαση σε κάποιον που μαλώνει. Έχω πει στον κόσμο “μην τα βάζετε στην τηλεόραση βάλτε τα με τον εαυτό σας”. Αν σταματήσουμε να αγοράζουμε το κακό… Εάν δεν δώσεις τηλεθέαση σε ένα κακό προϊόν το κανάλι δεν είναι ευαγές ίδρυμα θα πουλήσει κάτι άλλο.

Μία είναι η σειρά στην οποία έχει συμμετέχει και θα ήθελε να επανέλθει τηλεοπτικά, το «Κάτω Παρτάλι». γιατί κόπηκε και άδικα».

Στο Εξομολογητήριο απάντησε αν τσεκάρει τον εαυτό του στο διαδίκτυο και αποκάλυψε ότι εάν μπορούσε να ταξιδέψει στον χρόνο θα πήγαινε στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ και θα έκανε ταινίες.

«Είχα stalker θαυμαστή και είχα μιλήσει στις αρχές, δεν ήταν ένα άτομο σώας στας φρένας. Μου έστελνε λατρευτικά και απειλητικά μηνύματα είχε βρει που μένω. Δεν έχει σταματήσει κατά διαστήματα υπάρχουν ενοχλήσεις» εξομολογήθηκε αμέσως μετά.

Στη ζωή του λίγες φορές έχει μετανιώσει για κάτι. Τις μεγαλύτερες ενοχές τις έχει όμως για τους γονείς του. «Τις μεγαλύτερες ενοχές τις έχω για τους γονείς μου. Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο μαζεμένος και έχω μιλήσει απότομα στους γονείς μου».

Ένα πρότζεκτ που θεωρεί υπερεκτιμημένο στην τηλεόραση είναι το MasterChef γιατί δεν σιχαίνεται τις μαγειρικές…