Πάολα: “Δέχτηκα και δέχομαι πόλεμο”
Νέα

Πάολα: “Δέχτηκα και δέχομαι πόλεμο”

Πάολα: “Δέχτηκα και δέχομαι πόλεμο”

Τα καλά λόγια του Χρήστου Νικολόπουλου, ο "έρωτας" του Γιώργου Μαζωνάκη και το σολάριουμ που έκανε για να δείχνει τσιγγάνα

Ερωτήσεις για όλα δέχτηκε η Πάολα από τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω. Μίλησαν όμως για την τραγουδίστρια και σημαντικοί καλλιτέχνες όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

“Έχει μια φωνή που δεν μοιάζει με κάποιας άλλης. Είναι από τις λίγες που τραγουδάει με την ψυχή. Τραγουδάει με έναν πηγαίο τρόπο. Προφανώς δεν έχει σπουδάσει το τραγούδι. Όλοι οι μεγάλοι τραγουδιστές δεν έχει σπουδάσει κανείς. Πληροί όλα τα προσόντα για να τη χαρακτηρίσουμε μια πολύ μεγάλη τραγουδίστρια”, είπε ο συνθέτης.

Μάλιστα αρνήθηκε ότι έχει δηλώσει ότι δεν δίνει τραγούδια στην Πάολα αλλά ότι δεν ξέρει να γράφει τέτοια τραγούδια (που τραγουδάει αυτή τη στιγμή). Αναφέρθηκε στην εμφάνισή της στο Καλλιμάρμαρο και την επαίνεσε για τα κομμάτια που είπε αλλά και για τον σεβασμό που έδειξε στο πρόσωπό του.

https://streamable.com/moyys

“Πληγώνομαι από τα αρνητικά σχόλια”

“Δεν πιστεύω πιστεύω ότι με αγάπησαν όσοι με αμφισβήτησαν. Δέχτηκα πολύ πόλεμο και ακόμα δέχομαι, όχι μόνο ρεπερτοριακά. Για τα μαλλιά μου, για το πρόσωπό μου, έχω ακούσει τραγικά πράγματα. Δεν έχω τόση εμπειρία για να φιλτράρω διαφορετικά τα πράγματα. Σίγουρα αντιμετωπίζω κάθε δυσκολία πιο εύκολα από ό,τι στην αρχή μα ακόμη στεναχωριέμαι από αυτά που ακούω. Πληρώνομαι από αυτό το πράγμα” είπε χαρακτηριστικά για τους επικριτές της.

Γιατί είπε ότι είναι τσιγγάνα; “Είναι φίλοι μου, τους έχω ζήσει, είναι πανέμορφα πλάσματα με απίστευτο ταμπεραμέντο. Τους ζηλεύω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ξενερώνω για πολλά από αυτά που κάνουν. Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Τους υποστήριξα πάρα πολύ. Θέλω να ξέρουν ότι τους αγαπώ. Η μαμά μου ήταν αυτή που όταν το άκουσε έγινε πόλεμος στο σπίτι. Ο μπαμπάς μου δέχτηκε αυτήν την ιστοριούλα που εγώ την έπλασα από τη δική μου ψυχή”, είπε για τους τσιγγάνους.

“Έκανα σολάριουμ για να μοιάζω με τσιγγάνα, ντυνόμουν ανάλογα, φερόμουν ανάλογα. Όταν είδα σε μια κουτσομπολίστικη εκπομπή ότι έγινε κουίζ αυτό το θέμα είπα ότι έχω πετύχει. Όταν γύρισα βέβαια στο σπίτι μου είχα σοβαρό πρόβλημα. Ήμουν επαναστάτρια από πάντοτε”, είπε χαρακτηριστικά

https://streamable.com/g0gnh

Ο “έρωτας” του Γιώργου Μαζωνάκη

Η συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν από τις καλύτερές της.

“Γνωρίστηκα με την Πάολα μετά από πολλά χρόνια και μετά από πολλή πίεση των συνεργατών μου ότι είναι ο θηλυκός “Μαζωνάκης”. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη στιγμή που την είδα στη Θεσσαλονίκη και μένω άναυδος και μπορώ να πω ότι την ερωτεύτηκα”, είπε.

Τι την ξεχωρίζει; “Η αλήθεια της, ο αυθορμητισμός της, το χιούμορ της που είναι απίστευτο, η σεξουαλικότητά της, ο ερωτισμός της”, είπε.

https://streamable.com/lt60t

Η Πάολα και ο χρόνος

Η συζήτηση στράφηκε και στις πλαστικές επεμβάσεις με την Πάολα να δηλώνει ότι δεν θα έκανε λίφτινγκ όμως παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ.

“‘Ελεγα πάντοτε την ηλικία μου. Εδώ και δύο χρόνια έχω σταματήσει να λέω την ηλικία μου από αντίδραση”.

https://streamable.com/3f9hq