Παπαγεωργίου-Λασκαράκη: Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο;
Νέα

Παπαγεωργίου-Λασκαράκη: Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο;

Παπαγεωργίου-Λασκαράκη: Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο;

Όλες οι εξελίξεις...

Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βρίσκεται ο Alpha αυτή την περίοδο, σχετικά με το πως θα διαμορφωθούν οι ζώνες του ημερήσιου προγράμματός την επόμενη σεζόν.

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι για τη Βάσω Λασκαράκη, που τα ρεπορτάζ τη θέλουν να διεκδικεί την εκπομπή στη ζώνη που μέχρι σήμερα βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη.

Εκτός όμως από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βάσω Λασκαράκη, στην πρωινή ζώνη του Alpha βρίσκεται και παραμένει και την επόμενη χρονιά με το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν και την Ελεονώρα Μελέτη να αναλαμβάνει infotainment εκπομπή, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα αν θα τοποθετηθεί στην πρωινή ή απογευματινή ζώνη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του σχετικού ρεπορτάζ από τον Αλέξη Μίχα του TV Έθνους στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε τη σκέψη της για την πιθανότητα να αναλάβουν από κοινού ένα μαγκαζίνο οι δυο εν δυνάμει παρουσιάστριες, Βάσω Λασκαράκη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Λίγη ώρα αργότερα το κινητό του Παύλου Σταματόπουλου χτύπησε από μια πηγή που του άφησε ένα μήνυμα με έντονο υπονοούμενο. Συγκεκριμένα ο άνθρωπος, που όπως μας πληροφόρησε ο Παύλος στον αέρα, γνωρίζει πολλά έγραψε “Η Σίσσυ μπορεί να έχει και δίκιο”.

Το τηλεοπτικό τοπίο στο κανάλι της Κάντζας θα διαλευκανθεί τις επόμενες μέρες. Ο Άρης Μίχας, ωστόσο, τόνισε πως στις συναντήσεις που έκανε η μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου, με τον τηλεοπτικό σταθμό κατέστησε σαφές πως θέλει το γνωστό μοντέλο κεντρική παρουσιάστρια σε όποιο πρόγραμμα αναλάβει.

Δείτε το βίντεο: