Πάσχα 2023: Πότε μας αποχαιρετούν οι εκπομπές, οι σειρές και τα ριάλιτι; Το πρόγραμμα των καναλιών
Νέα

Πάσχα 2023: Πότε μας αποχαιρετούν οι εκπομπές, οι σειρές και τα ριάλιτι; Το πρόγραμμα των καναλιών

Πάσχα 2023: Πότε μας αποχαιρετούν οι εκπομπές, οι σειρές και τα ριάλιτι; Το πρόγραμμα των καναλιών

Αναλυτικά τι σκοπεύουν να κάνουν τα κανάλια

Αλλάζουν και πάλι τα τηλεοπτικά προγράμματα των καναλιών ενόψει του Πάσχα. Έτσι πολλές ζωντανές εκπομπές αλλά και σειρές και ριάλιτι θα κάνουν ένα διάλειμμα και θα επιστρέψουν την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Oι περισσότερες ζωντανές εκπομπές θα είναι στον αέρα μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, με εξαίρεση κάποιες ενημερωτικές που θα τις δούμε και Μεγάλη Πέμπτη.

Επίσης  τα ριάλιτι σταματούν για Πάσχα τη Μεγάλη Τρίτη όπως και οι δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Τι αλλαγές όμως θα δούμε από κανάλι σε κανάλι; Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα από τους ίδιους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Alpha

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι ψυχαγωγικές εκπομπές Happy Day και Super Κατερίνα αλλά και το ενημερωτικό Tlive θα είναι στον αέρα μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη.

Το Deal θα προβάλλεται με νέα επεισόδια μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη ενώ Μεγάλη Πέμπτη και Παρασκευή θα προβληθεί σε επανάληψη.

Ο «Σασμός» θα προβάλλει το τελευταίο του επεισόδιο πριν από το Πάσχα τη Μεγάλη Τετάρτη όπως και ο «Παράδεισος των κυριών».

ANT1

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα είναι στον αέρα το «Καλημέρα Ελλάδα» και ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό».

Το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» θα μας έχουν αποχαιρετήσει ήδη από την Παρασκευή 7 Απριλίου ολοκληρώνοντας και τη φετινή σεζόν.

Διακοπές θα κάνει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως συνηθίζεται, καθώς το The 2night Show θα επιστρέψει μετά το Πάσχα.

Mega

Τη Μεγάλη Τετάρτη θα μας αποχαιρετήσει ο ψυχαγωγικός τομέας του καναλιού, δηλαδή η Ελεονώρα Μελέτη και η Δανάη Μπάρκα.

Η Ελένη Μενεγάκη, κατά την προσφιλή της τακτική εδώ και χρόνια, δεν θα έχει εκπομπή καθ’ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Η σειρά «Η γη της ελιάς» θα μεταδοθεί μέχρι και τη Μεγάη Τρίτη οπότε και θα δούμε πρώτη φορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο να εισβάλλει στα επεισόδια

Μόνο Μεγάλη Δευτέρα θα μεταδοθεί το «Μαύρο Ρόδο».

Μέχρι Μ. Τρίτη το The Chase θα έχει κανονικά επεισόδια. Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη θα μεταδοθεί σε επανάληψη και τη Μ. Παρασκευή καθόλου.

Χωρίς «Έλεος!», Νight Out και «Φως στο τούνελ» η Μ. Εβδομάδα.

Η ενημερωτική εκπομπή του καναλιού, «Κοινωνία ώρα Mega» θα προβάλλεται κανονικά μέχρι και τη Μ. Πέμπτη το Live News μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη.

Open

Δεν είναι μακριά από τα δεδομένα των άλλων καναλιών και αυτά του Open.

Η ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» θα προβάλλεται μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη όπως και η «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Δεν θα μεταδοθεί η μουσική εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» τη Μ. Παρασκευή.

Ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού θα λειτουργεί κανονικότατα αφού τόσο η «Ανοιχτή επικοινωνία» όσο και η «Ώρα Ελλάδος» θα προβάλλονται μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή.

Star

Σε πασχαλινό κλίμα θα μπει και το κανάλι της Κηφισιάς.

Όπως και στα υπόλοιπα κανάλια, οι ζωντανές εκπομπές Breakfast@Star και «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν θα μεταδοθούν Μ. Πέμπτη, Μ. Παρασκευή, Δευτέρα του Πάσχα 17/4.
Από την Τρίτη 18/4 επανέρχονται κανονικά στο πρόγραμμά μας.

Η εκπομπή Shopping Star θα μεταδοθεί σε επανάληψη από Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη ενώ Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή δεν θα μεταδοθεί. Νέα επεισόδια από τη Δευτέρα του Πάσχα.

Νέα επεισόδια την ίδια μέρα θα έχει και ο «Τροχός της τύχης» που θα απουσιάσει μόνο Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή.

Όσο για το MasterChef δεν θα μεταδοθεί από Μ. Πέμπτη έως Τρίτη. Η εκπομπή θα επανέλθει  κανονικά από την Πέμπτη 20/4.

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου Dot, Stars System, Traction, Cash or Trash αλλά και η ελληνική σειρά IQ 160 δεν θα μεταδοθούν το Πάσχα και θα επανέλθουν 22-23/4.

ΣΚΑΪ

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα έχει εκπομπές το «Πρωινό μας» που θα επιστρέψει μετά το Πάσχα.

Ο Νίκος Μουτσινάς τηρώντας την παράδοση δεν θα έχει καθόλου παρουσία στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα επιστρέψει την Τετάρτη μετά το Πάσχα.

Διακοπές θα πάει και το My Style Rocks όλη τη Μ. Εβδομάδα αφού το κανάλι στη θέση του θα προβάλλει από τη Μεγάλη Τετάρτη την εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ  Frozen Planet II.

Το Survivor, η ναυαρχίδα της prime time του καναλιού, θα έχει νέα επεισόδια μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη. Τη Μεγάλη Τετάρτη σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα προβληθεί επεισόδιο με best  of και το ριάλιτι θα επιστρέψει τη Δευτέρα του Πάσχα.

Σε  ό,τι αφορά τον ενημερωτικό του τομέα, οι εκπομπές «Πρώτη εικόνα», «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» θα έχουν κανονικά εκπομπές μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη. Την ίδια μέρα,στη θέση του Πρωινού μας θα δούμε τους «Δεκατιανούς» αλλά μόνο για εκείνη τη μέρα καθώς τη Μεγάλη Παρασκευή όλο το ζωντανό πρόγραμμα θα είναι εκτός αέρα λόγω της  ημέρας.

Κανονικά στη θέση του ο Γιώργος Αυτιάς και το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.