Πάτρα: Αποκαλύψεις από την Τατιάνα Στεφανίδου – «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για συμμετοχή του Μάνου και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου»
Νέα

Πάτρα: Αποκαλύψεις από την Τατιάνα Στεφανίδου – «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για συμμετοχή του Μάνου και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Πάτρα: Αποκαλύψεις από την Τατιάνα Στεφανίδου – «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για συμμετοχή του Μάνου και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Όσα είπε στο Happy Day η δημοσιογράφος

Συνταρακτικές αποκαλύψεις αναμένεται να κάνει στην εκπομπή της, T Live η Τατιάνα Στεφανίδου, αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε μερικές από αυτές στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης πίστευε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι δεν μπορεί να έχει κάνει κάτι η Ρούλα στα παιδιά της. Δεν μπορούσε να το διανοηθεί. Από εδώ και πέρα, οι δυο τους θα πάρουν ξεχωριστούς δρόμους. Περιμένουμε ο Μάνος να στραφεί εναντίον της γυναίκας του και στο δικαστήριο που θα γίνει, θα είναι η πολιτική αγωγή. Νομίζω ότι δεν θα τους ξαναδούμε ο ένας να κρατά το χέρι του άλλου», μετέφερε η Τατιάνα Στεφανόδου και συνέχισε για το αν θεωρεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, εμπλέκονται στους θανάτους των παιδιών:

«Δεν υπάρχει ένδειξη για τον Μάνο, ούτε για την αδερφή της Ρούλας, ότι είχαν συμμετοχή εν γνώση τους στον θάνατο των παιδιών. Αν υπάρχει έμμεση ανάμειξη, αυτή η Αστυνομία πιστεύει ότι έχει γίνει άθελά τους, ενδεχομένως να έχουν γίνει πιόνια της κατηγορούμενης. Το θέμα είναι για ποιον λόγο βρίσκονται στο κάδρο. Όλα θα ερευνηθούν. Αν έχουν συμμετοχή, η αστυνομία εκτιμά ότι δεν ήταν από πρόθεση. Μένει να αποδειχτεί».

«Η εκτίμηση επίσης των αρχών, είναι ότι εκείνη σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά. Θα παρακολουθήσετε σήμερα στο T Live μια ακόμα συνομιλία της Ρούλας με την εκπομπή, που σε αυτή μιλά για τους θανάτους των δυο παιδιών και τα πολύσυζητημένα πανάκια. Μάλιστα, το ένα από τα δύο βρίσκεται από τον θάνατο της Ίριδας στα χέρια των Αρχών, είχε πάνω καφέ και ροζ κηλίδες, που εκτιμάται ότι είναι αίμα και υπάρχουν ιατροδικαστικές πηγές που λένε ότι αυτό είναι που έβαλε στο στόμα του μωρού και με αυτό του προκάλεσε ασφυξία».

«Το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αποδείξει ότι είναι σατανικά χειριστική. Ο τρόπος που έστησε τον θάνατο των παιδιών της, πώς επέλεξε να δημιουργήσει κρίσεις, να οδηγούνται τα παιδιά στο νοσοκομείο, να χάνουν τη ζωή τους εκεί μέσα, από μια ουσία που υπάρχει μέσα στο νοσοκομείο. Θα ισχυριστεί ότι ας αποδείξουν ότι εγώ έδωσα κεταμίνη στην Τζωρτζίνα», πρόσθεσε η Τατιάνα Στεφανίδου και αναφέρθηκε και στη σπιτονοικοκυρά:

«Έχει πάρα πολύ σοβαρές μαρτυρίες. Και εκείνη πέθανε σε νοσοκομείο. Οι μαρτυρίες ανθρώπων που την έζησαν και λίγο πριν από το τέλος της, λένε ότι τα είχε 400 παρά του ότι ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι και απομονωμένη από τον κόσμο. Είχε πολύ κοντά της μόνο τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ τη Ρούλα δεν την ήθελε, είχαν κακές σχέσεις, τη φοβόταν».