Πάτρα: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πουλάει ακίνητο για να βοηθήσει την κόρη της
Νέα

Πάτρα: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πουλάει ακίνητο για να βοηθήσει την κόρη της

Πάτρα: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πουλάει ακίνητο για να βοηθήσει την κόρη της

Η οικογένεια αναζητά πόρους για να στηρίξει την κατηγορούμενη

Στην πώληση περιουσιακών τους στοιχείων αποφάσισαν να προχωρήσουν τα μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου για να μπορέσουν να τη στηρίξουν όσο εκείνη βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη φυλακή εδώ και δύο εβδομάδες με τις αρχές να ερευνούν τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Δασκαλάκη, αλλά και πώς πέθαναν και τα δύο μικρότερα παιδιά τους, η Μαλένα και η Ίριδα.

Η ίδια επιμένει ότι δεν εμπλέκεται στους τρεις θανάτους και συνεχίζει να μιλά στα Μέσα από το τηλέφωνο των φυλακών του Κορυδαλλού, εκεί όπου κρατείται απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες, για να προστατευτεί από τυχόν επεισόδια ή λιντσάρισμα.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της, Ελένη Λεγάτου και η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, παραμένουν στο πλευρό της και σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, η πρώτη, αποφάσισε να πουλήσει ένα σπίτι που είναι στο όνομά της, για να εξοικονομήσει χρήματα ώστε να τη βοηθήσει, αλλά και για να μπορέσουν να πληρωθούν οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Πρόκειται για ένα μικρό διαμέρισμα στις εργατικές κατοικίες και όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του Alpha, η Ελένη Λεγάτου δεν θα πάρει πάνω από 30.000 ευρώ. Η οικογένεια δεν έχει κρύψει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και αυτός είναι και ο λόγος που δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα στη φυλακή.