Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένας άντρας τη στηρίζει όσο είναι μέσα στη φυλακή
Νέα

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένας άντρας τη στηρίζει όσο είναι μέσα στη φυλακή

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένας άντρας τη στηρίζει όσο είναι μέσα στη φυλακή

Η αποκάλυψη του Γιώργου Σόμπολου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η οικογένειά της και συγκεκριμένα η αδερφή της Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη και ο πατριός της, οι οποίοι μάλιστα την επισκέφτηκαν στο σωφρονιστικό ίδρυμα στο οποίο κρατείται.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 33χρονη, εκτός από την οικογένειά της, έχει ακόμα έναν άνδρα, ο οποίος τη στηρίζει.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο τον οποίο γνώρισε λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο συγκεκριμένος άντρας της προσφέρει μεγάλη βοήθεια, όπως λέει η ίδια, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για το ποιος είναι αυτός ο άντρας.

Για την ύπαρξη του συγκεκριμένου ανθρώπου φαίνεται ότι γνωρίζει ο Μάνος Δασκαλάκης, σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς η ίδια του είχε αναφέρει ότι «συνδέονται με μια βαθιά σχέση και επαφή».

Οι δυο τους μιλούν αρκετά συχνά στο τηλέφωνο, με τη Ρούλα να του τηλεφωνεί από τη φυλακή, καθώς είναι εκείνος που τη βοηθάει να ηρεμήσει, τόνισε ο Γιώργος Σόμπολος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Έχουν στενές σχέσεις. Όταν τη ρώτησα τι σχέσεις έχουν μου απάντησε ότι είναι ένας πολύ καλός της φίλος».