Πάτρα: Τι ήξερε ο Μάνος Δασκάλακης και «προφήτευσε»  ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο ένα μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας;
Νέα

Πάτρα: Τι ήξερε ο Μάνος Δασκάλακης και «προφήτευσε» ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο ένα μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας;

Πάτρα: Τι ήξερε ο Μάνος Δασκάλακης και «προφήτευσε»  ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο ένα μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας;

Το αποκαλυπτικό μήνυμα του πατέρα

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν η αρχή του τέλους της υπόθεσης της Πάτρας, με τις αποκαλύψεις να μην έχουν τελειωμό.

Σε νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ερωτηματικά προκαλεί το πώς ο Μάνος Δασκαλάκης γνώριζε πως η υπόθεση των παιδιών του θα συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ενδιαφέρον προκαλεί ένα μήνυμα του πατέρα, σε φίλο του έναν μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο ειδήσεων του Star προβλήθηκε μήνυμα που αντάλλαξε ο 30χρονος με φίλο του.

Συγκεκριμένα του έγραψε:

«Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι υα συγκλονιστεί το Πανελλήνιο».

Τι ήξερε άραγε και το είπε αυτό;

Τρεις ώρες κατέθετε σήμερα στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος μίλησε για όλα.

Ο τραγικός πατέρας είχε επίσης επικοινωνία και με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, στον οποίο επιβεβαίωσε «ύποπτες» αναζητήσεις της Ρούλας στο διαδίκτυο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης πιστεύει πως τα στοιχεία για την κεταμίνη είναι αδιάσειστα και δηλώνει πως δεν ξέρει πώς μπορεί να την προμηθεύτηκε η σύζυγός του.

Επισήμανε ωστόσο, πως η 30χρονη πραγματοποιούσε αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών από το διαδίκτυο.

Ιδιαιτέρως σημαντική δε είναι η αποκάλυψη του πως η μεταφορική εταιρεία που δούλευε συνεργαζόταν με αποθήκη φαρμακευτικών προϊόντων που διέθετε κτηνιατρικά σκευάσματα, όπως η κεταμίνη.