Patricia Field: «Τα κολάν είναι δική μου εφεύρεση» – Πώς συνδέεται η ταινία Grease με την έμπνευσή της;
Νέα

Patricia Field: «Τα κολάν είναι δική μου εφεύρεση» – Πώς συνδέεται η ταινία Grease με την έμπνευσή της;

Patricia Field: «Τα κολάν είναι δική μου εφεύρεση» – Πώς συνδέεται η ταινία Grease με την έμπνευσή της;

Όσα αποκάλυψε η πασίγνωστη ενδυματολόγος στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά

Στην παρέα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν« παρευρέθηκε μία πολύ καλή φίλη του Φώτη Σεργουλόπουλου που δεν ήταν άλλη από την Patricia Field.

Η διεθνούς φήμης ενδυματολόγος μίλησε στην ΕΡΤ σε μία σπάνια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για την οικογένειά της, τη γιαγιά της που ήταν Ελληνίδα, αλλά και τη σχέση της μαζί τους αλλά και για την μεγάλη της καριέρα.

«Ο παππούς μου πήγε στον στρατό στην Αμερική. Τότε ήταν ο Αμερικανοισπανικός πόλεμος. Πήγε λοιπόν στον στρατό και ως εκ τούτου έλαβε την αμερικανική ιθαγένεια. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε τη γιαγιά μου, κάθε φορά που αποκτούσαν ένα παιδί -και απέκτησαν 10 παιδιά- δήλωνε αυτά τα παιδιά με την αμερικανική υπηκοότητα. Δεν είμαι τόσο σίγουρη τι είχε στο μυαλό του. Γνωρίζω όμως ότι λόγω αυτού του γεγονότος είχαν διαβατήρια και ήρθαν στην Αμερική τσάμπα».

Η γιαγιά της ήταν από τα πρόσωπα που την καθόρισαν καθώς έμαθε πολλά από εκείνη και της είχε αδυναμία.

Ήταν εκείνη άλλωστε που της έμαθε ελληνικά. «Είμαι Ελληνίδα. Είχα μια πολύ δυνατή γιαγιά, πολύ μορφωμένη. Μεγάλωσα μαζί με τη γιαγιά μου και έμαθα ελληνικά χάρη στη γιαγιά μου, ήμουν η αγαπημένη της. Με αγαπούσε και την αγαπούσα κι εγώ. Ήμασταν πολύ κοντά και έμαθα τόσα πολλά πράγματα από εκείνη» ανέφερε η ενδυματολόγος των σταρ.

Αποκάλυψε ακόμη κάτι που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι δηλαδή τα κολάν που όλες οι γυναίκες έχουν αγαπήσει είναι δική της εφεύρεση.

«Ναι, είναι δική μου εφεύρεση, θα σας πω. Μου αρέσει η Norma Kamali, είναι μία σχεδιάστρια στην Αμερική που με έχει επηρεάσει όπως και η ταινία Grease. Στο τέλος φορούσε αυτά τα μικροσκοπικά παντελόνια και όλα αυτά ήταν η πηγή έμπνευσής μου για τα κολάν και βρήκα μία εταιρεία εσωρούχων και σε συνεργασία μαζί τους τα δημιουργήσαμε» είπε στον αέρα της ΕΡΤ.