Παύλος Χαϊκάλης: Η «επανασύνδεσή» του με την «Ξανθίππη», ο γιος του και η πολιτική
Νέα

Παύλος Χαϊκάλης: Η «επανασύνδεσή» του με την «Ξανθίππη», ο γιος του και η πολιτική

Παύλος Χαϊκάλης: Η «επανασύνδεσή» του με την «Ξανθίππη», ο γιος του και η πολιτική

Ο ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεοπτική σκηνή με τον ρόλο του στο «Έλα στη θέση μου»

Τις έρευνες του πάνω στην αστρολογία προχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης την περίοδο του lockdown, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση με τον ρόλο του «Γιάνναρου» στο σίριαλ του Alpha.

«Απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου. Είναι θέμα διαχείρισης», είπε ο ηθοποιός στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο του.

«Κάποτε του ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν είχαν τον χρόνο να ασχοληθώ μαζί του λόγω της δουλειάς. Τον έπαιρνα τα σαββατοκύριακα αλλά ήταν και οι δύο παραστάσεις στο θέατρο και το παιδί είχε βιώσει το περίμενε στα καμαρίνια. Όταν του ζήτησα συγγνώμη που είπε “πατέρα μην το σκέφτεσαι γιατί όποτε σε χρειάστηκα ήσουν πάντα δίπλα μου”. Στέκομαι περήφανος για τον γιο μου, έχω και ένα εγγονάκι. Είναι πολύ καλό παιδί και οι αξίες είναι αυτό που του λέω, να μην τις χάσει, γιατί είναι το πιο σημαντικό. Το όνομα που θα δώσουν στο εγγόνι μου δεν είναι θέμα, αρκεί να είναι υγιές και καλότυχο».

Για την επιστροφή του στο «Έλα στη θέση μου»: «Ο Γιάνναρος μπαίνει μέσα και αναστατώνει τη ζωή των πάντων. Είναι ένας ανατρεπτικός ρόλος και ξαναβρίσκομαι με τη Μαρία Ανδρούτσου, την Ξανθιππούλα μου, η οποία θα είναι πάλι το μήλον της έριδος. Χάρηκα με τους συναδέλφους και τα γυρίσματα ήταν πολύ ωραία. Έφευγα μετά από 10 ώρες γυρίσματα χωρίς κούραση. Σε κάποιες σειρές υπήρχε ένταση και φασαρίες και προβλήματα, στην Πολυκατοικία ας πούμε ήταν τεράστιος ο όγκος της δουλειάς και μεγάλο το διάστημα και πολλές φορές τύχαινε να ξεφύγω. Ζητώ συγγνώμη αν έχω πικράνει κάποιον».

«Σιχάθηκα τον εαυτό μου όταν ήμουν στην πολιτική»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για το πέρασμά του από τα έδρανα της Βουλής. «Αισθανόμουν ότι θα μπορούσα να σώσω τον κόσμο. Όταν όμως μπεις και βλέπεις κάποια πράγματα ηρεμείς και κατανοείς τι συμβαίνει. Η σιωπή είναι η δύναμη και όταν καταλάβεις τι συμβαίνει μετά κοιτάς να σώσεις τον εαυτό σου. Σιχάθηκα τον εαυτό μου πολλές φορές. Δεν ήταν από τις καλές στιγμές της ζωής μου. Πιστεύω ότι υπάρχει κόσμος που σιχαίνεται να με βλέπει. Η πρόθεσή μου ήταν καλή. Δεν θα έμπαινε ξανά στην πολιτική. Δεν πιστεύω ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα ποτέ. Έχουμε χαμηλή αυτοεκτίμηση σαν λαός. Έχουμε αποτάξει από πάνω μας την ιστορία μας».

Η αστρολογική του πρόβλεψη για το 2021

Ο ηθοποιός ασχολείται με την αστρολογία και συμβούλευσε τον κόσμο για τη νέα χρονιά.

«Είναι μια περίοδος που πρέπει να μπούμε σε άλλο μονοπάτι σκέψης. Είναι μια τριετία που θα αισθανθούμε τις πρώτες ρωγμές στα θεμέλιά μας. Τριγμούς. Πρέπει να είμαστε πάντα ενωμένοι», είπε μεταξύ άλλων.