Παύλος Χαϊκάλης: «Δέχομαι τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή και ζητάω συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια»
Νέα

Παύλος Χαϊκάλης: «Δέχομαι τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή και ζητάω συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια»

Παύλος Χαϊκάλης: «Δέχομαι τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή και ζητάω συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια»

Ο ηθοποιός θέλησε να βγει επώνυμα και να μιλήσει

Η χθεσινή καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή ότι δέχτηκε παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Παρόλο που η ηθοποιός δεν κατονόμασε τον συνάδελφό της, όπως προανήγγειλε η Σίσσυ Χρηστίδου στην αρχή της εκπομπής, ο Παύλος Χαϊκάλης αναγνώρισε τον εαυτό του στην περιγραφή και θέλησε να βγει επώνυμα να μιλήσει και να δώσει τη δική του θέση.

Αρχικά εξήγησε τις δηλώσεις που έκανε στο Mega για τους παλιούς ηθοποιούς και τα όσα έκαναν στους νεότερους.

«Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου ούτε να ακυρώσω τα λεγόμενα της Ηλιάνας» είπε και τόνισε ότι θα υπερασπίζεται όσους έχουν υποστεί παρενόχληση.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε -επειδή έχει μια ευαισθησία με το θέμα της ανηλικότητας όπως είπε –  ότι η κυρία Αραβή δεν ήταν ανήλικη όπως είπε αλλά 19 ετών -πράγμα που όπως είπε η Σίσσυ ισχύει αφού και η ηθοποιός το επιβεβαίωσε.

Όπως είπε ήταν ερωτευμένος μαζί της όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή και ξεκαθάρισε ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τη θέση του για να τη βοηθήσει επαγγελματικά με ανταλλάγματα.

«Δεν της είπα θα αποδεχτείς τις ορέξεις για να σε στείλω στην οντισιόν. Το ήξερε ότι ήμουν ερωτευμένος αλλά απέναντί μου στάθηκε κυρία, το απέφευγε. Όταν μια γυναίκα που με ενδιαφέρει λέει όχι δεν τα παρατάω εύκολα. Αυτό λοιπόν είχε μια κορύφωση. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, με απέφευγε και κάποια στιγμή -σε όλο αυτό το διάστημα δεν την είχα καταπιέσει, δεν την είχα προσβάλει ούτε σαν άνθρωπο ή σαν γυναίκα- της εξέφρασα με έναν έντονο τρόπο ότι ήμουν ερωτευμένος. Το αν της είπα πρόστυχα λόγια είναι πολύ συζητήσιμο».

«Είπε ότι μετά την αγνοούσα. Εγώ σταμάτησα να τη φλερτάρω όταν μου είπε ότι “σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου”. Αυτό που την πείραξε ήταν ότι την άφησα στην ησυχία της; Δεν την ανάγκασα ποτέ να κάνει κάτι. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα γι αυτό και την ερωτεύτηκα. Να παραδεχτώ το λάθος μου ότι ήταν μια υπέρμετρη έκφραση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ και την πτώση του Βυζαντίου».

«Μπορεί να μην το κατάλαβα ότι πέρασα τη γραμμή γι’ αυτό και ζητάω συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια αλλά από κει μέχρι να κατηγορούμαι ότι είναι σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και να μπω στην κατηγορία αυτή που έχω εγώ προσωπικά καταδικάσει έχει διαφορά», είπε.

«Ήμουν υπέρμετρα επιθετικός στο να εκφράσω την άποψή μου» είπε αλλά εξήγησε ότι δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ τη θέση του.

Ο Παύλος Χαϊκάλης τόνισε πολλές φορές ότι πρέπει να ξαναοριστούν τα όρια μεταξύ φλερτ και σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν είναι αποδεκτή η συμπεριφορά μου το 2021» είπε.

«Αν βγουν κάποια πράγματα την επόμενη εβδομάδα που θα βγουν θα κοκκινίσουν μέχρι κι οι πέτρες» είπε για το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη.