Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Δεν υπέκυψα μέσα σε αυτή τη δουλειά σε καταστάσεις που δεν άντεχα»
Νέα

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Δεν υπέκυψα μέσα σε αυτή τη δουλειά σε καταστάσεις που δεν άντεχα»

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Δεν υπέκυψα μέσα σε αυτή τη δουλειά σε καταστάσεις που δεν άντεχα»

Η ηθοποιός σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο «Στούντιο 4»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Φλόγα και άνεμος» και με αυτή την αφορμή βρέθηκε στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και πώς η ανατροφή της τη βοήθησε να εξελιχθεί μελλοντικά.

«Μεγάλωσα σε ένα συντηρητικό σπίτι, της διατήρησης αρχών, ιδεών και μερικών ιδεών πιο τετράγωνων. Πήρα όμως μεγάλη αγάπη και συντέλεσε στο να ξεδιπλώνομαι και να μάθω ποια είμαι».

Στη ζωή της πορεύτηκε με τους δικούς της όρους είτε είχε να κάνει με την επαγγελματική είτε με την προσωπική της ζωή.

«Νομίζω ότι ανεξάρτητα με την έμφυτη συστολή που είχα δεν αισθάνομαι ότι μέσα σε αυτή τη δουλειά υπέκυψα σε καταστάσεις που δεν άντεχα. Δεν έχω παράπονα για το πώς προχώρησε η καριέρα μου αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτά που έκανα τα έκανα συνειδητά τα ναι και τα όχι ήταν συνειδητά. Πάντα πήγαινα με τους όρους μου. Και στην προσωπική μου ζωή προχώρησα με τα θέλω μου όχι ότι δεν έπαιξαν ρόλο και τα πρέπει».

Μίλησε στη συνέχεια για τα πρώτα της χρόνια στον χώρο τα οποία χαρακτήρισε ως «τρομακτικά». Για ποιον λόγο;

«Τα πρώτα χρόνια ήταν τρομακτικά γιατί ήμουν ένα παιδί και γιατί ήταν μία κατάσταση που προσπαθούσα να βρω το πάτημά μου. Κατάλαβα ότι δεν είχα κάτι να κρύψω και ούτε είχα κάτι να διαφημίσω ώστε να μου επιστραφεί στην καριέρα μου και είχα έναν τρόπο που θα πω αυτό που με ενοχλεί.

Σε ό,τι αφορά τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε είπε:

«Είχα ένα πρόβλημα που μέχρι να διευκρινιστεί έδειχνε πάρα πολύ σοβαρό και αυτό έγινε αφορμή να καταλάβω ότι δεν πρέπει να πιέζω υπερβολικά τον εαυτό μου για το καλύτερο και να γίνω επικειτκή στη δουλειά μου. Διάβαζα, ταξίδευα προσπαθούσα να ζήσω αυτό που μου συνέβαινε».

Τι είπε για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Φλόγα και άνεμος» στην οποία ξεδιπλώνεται ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης με όλες τις κρυφές πτυχές του;