Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Η κόρη μου είναι το πρότυπό μου και τη θαυμάζω πολύ» – «Έγινε μεγάλη μαμά και προσπάθησα πολύ»
Νέα

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Η κόρη μου είναι το πρότυπό μου και τη θαυμάζω πολύ» – «Έγινε μεγάλη μαμά και προσπάθησα πολύ»

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Η κόρη μου είναι το πρότυπό μου και τη θαυμάζω πολύ» – «Έγινε μεγάλη μαμά και προσπάθησα πολύ»

Όσα μοιράστηκε για τη μητρότητα

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου συνάντησε τη Τζένη Θεωνά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της αλλά και τη σχέση αγάπης που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους.

«Νομίζω πώς έχω πολλές πλευρές, επομένως θα έλεγα πώς νιώθω πολύ τυχερή που ασχολήθηκα με την τέχνη μας που άφησε έναν εύθραυστο χαρακτήρα να ζει ελεύθερα. Ό,τι έχω ζήσει με όμορφα και δύσκολα μου έχουν αφήσει χαρά και είμαι στην καλύτερη σχέση που έχω με μένα. Το κυρίαρχο στη ζωή μου είναι η κόρη μου και η αγάπη για την τέχνη μας.

Όλες μας όταν ξυπνάμε το πρωί δίνουμε έναν αγώνα να μας αγαπήσουμε ξανά και να μας αρέσει ο εαυτός μας. Αυτό που περιμένουμε είναι να φτάσουμε 105, άρα να μεγαλώσουμε. Δεν γίνεται να θες να μεγαλώσεις και να μην αφήνεις τον εαυτό σου. Μία γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη ανεξαρτήτως ηλικίας», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η κόρη μου σπουδάζει ιατρική. Θα ήθελα να κάνει αυτό που θέλει και εάν αποφασίσει να ασχοληθεί με την τέχνη θα είμαι δίπλα της. Πιστεύω στις σπουδές και ζει με την αγάπη της να προσφέρει στον άνθρωπο, χαίρομαι που σπουδάζει και κάτι άλλο. Το επάγγελμά μας δεν είναι εύκολο στη χώρα μας πλέον. Τι στοίχημα είναι να μη σταματήσουμε να είμαστε και γυναίκες και εκτός από το επάγγελμα. Οι γυναίκες προσπαθούν να δείξουν με κάθε τρόπο ότι δεν είναι μόνο γυναίκα και μπορεί να κάνει χίλια δυο πράγματα. Δεν πρέπει να θυσιάσει κομμάτι του εαυτού του κανείς για μία καταξίωση ή καριέρα.

Η Χριστίνα είναι και επταθλήτρια και πήρε το χάλκινο και της έδωσε μόρια για τη σχολή. Είναι το πρότυπό μου η κόρη μου και τη θαυμάζω πολύ. Δεν είναι το κυρίαρχο μαμάς – κόρης. Είναι η σχέση δύο ανθρώπων που συναντήθηκαν για να αγαπηθούν με τον τρόπο που αγαπά η μία την άλλη. Είμαστε δύο γυναίκες που προχωρούν και μοιράζονται πολλά σαν ψυχές.

Έγινα μεγάλη μαμά και προσπάθησα πολύ. Υπάρχει βιολογικά γιατί η γυναίκα από μία ηλικία και μετά δυσκολεύεται περισσότερο. Ήξερα από πολύ μικρή ότι θέλω να γίνω μητέρα. Θα ήθελα πολλά παιδιά απλώς επειδή έγινα πιο μεγάλη μαμά και υπήρχαν δυσκολίες έκανα αυτό το ένα μοναδικό πλάσμα που αγαπώ πολύ».