Πέμη Ζούνη: «Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»
Νέα

Πέμη Ζούνη: «Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»

Πέμη Ζούνη: «Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»

Η ηθοποιός μίλησε για τη δικαστική διαμάχη, τον έρωτα και την κόρη της

Για τη δύσκολη περίοδο όταν ένιωθε ντροπή να είναι «κρεμασμένη» στα περίπτερα και πρώτο θέμα στα κανάλια μίλησε η Πέμη Ζούνη, η οποία «ξεκαθάρισε» φίλους, αναφέρθηκε στις επιλογές της, το πρόβλημα υγείας της κόρης της και τον Στάθη Σκέντζο.

«Το 1982-83 που τελείωσα ήταν ένα τσουνάμι τύχης και άστρου ερήμην μου. Ήμουν πολύ τυχερή και το συνειδητοποιούσα ευτυχώς και τότε και μετά ήμουν ευγνώμων. Τα πράγματα μετά ήταν εύκολα, αλλά προετοιμαζόμουν για το μετά, να είμαι ψύχραιμη», δήλωσε στην εκπομπή The Dot και συνέχισε με αφορμή τα γενέθλιά της:

«Δεν κάνω ανασκοπήσεις και αισθάνομαι άσχημα γιατί κάνουν όλοι. Ζω έντονα την κάθε επιλογή μου την ώρα που είναι να την πάρω και με ότι επακολουθεί. Είτε είναι πολύ καλά, είτε κακά, είναι τόσο έντονη η κάθε στιγμή που δεν έχω ανάγκη να τη θυμηθώ. Έχω ξοφλήσει λογαριασμούς την ώρα που συμβαίνουν τα πράγματα και πληρώνω σε… μετρητά!».

Παλαιότερα, για την Πέμη Ζούνη, ο έρωτας ήταν λόγος για να αρνηθεί προτάσεις για το μέλλον της. «Είχα μια μεγάλη πρόταση παλιά για να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Επειδή ήμουν ερωτευμένη δεν πήγα και τον στηρίζω αυτόν τον δρόμο. Τι νόημα έχει μετά να το σκέφτεσαι; Λάθος ή σωστό το κρίνει ο καθένας. Δεν μετανιώνω καθόλου. Συνήθως ο έρωτας τότε ήταν το νούμερο ένα για μένα. Μεγαλώνοντας επαναπροσδιορίζεις τη σημαντικότητά του. Για πολλά χρόνια ήταν υπερτιμημένος για μένα και καλά έκανα και μια χαρά πέρασα. Μετά καταλαβαίνει ότι δεν είναι το πιο σπουδαίο γενικά. Τώρα έχει μπει στη θέση του, είναι 3ος στη σειρά. Η βαθιά αγάπη είναι πολύ σημαντικό πράγμα, δεν μπορείς να τη νιώσεις μικρός, μικρός ζεις τον έρωτα και τότε είναι που μπορείς και αντέχεις τους σεισμούς».

https://streamable.com/7bef7c

Η ηθοποιός έχει κάνει ακραία πράγματα για έναν έρωτα, τα οποία ωστόσο δεν αναφέρονται γιατί χάνουν την αξία τους.

Η δικαστική διαμάχη με τη θεατρική παραγωγό, Μπέσσυ Γιαννοπούλου βρίσκεται σε εξέλιξη και η Πέμη Ζούνη μίλησε ανοιχτά για το θέμα. «Δεν με εκνευρίζει, ήταν δύο μεγάλα μαθήματα στη ζωή μου, το ένα πολύ επώδυνο επαγγελματικά και το άλλο σε ανθρώπινο επίπεδο, γιατί χώρισε και ξεκαθάρισε τους πραγματικούς φίλους», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Επαγγελματικά ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου. Ο κάθε χώρος δεν είναι καλοπροαίρετος, αυτοί που ήθελαν να το συζητήσουν και χάρηκαν φάνηκε. Θεωρούσα ότι οι άνθρωποι με αγαπάνε. Δεν με αγαπάνε όλοι, με αγαπάνε κάποιοι που τους είδα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έγινε στα Μέσα, ήταν βάρβαρο, κτηνώδες, ανθρωποφαγικό όλο αυτό που έζησα. Είχα ανθρώπους δίπλα μου που με στήριξαν. Δεν τα άκουγα και δεν τα διάβαζα, δεν ήθελα και δεν μπορούσα. Πέρασε και παραπέμφθηκε, είναι δικαίωση και είναι μάθημα για να μην είμαι καλοπροαίρετη».

Η Πέμη πέρασε μια κρίσιμη περίοδο της ζωής της εξαιτίας του προβλήματος υγείας της κόρης της. «Εκεί είπα ποιοι έρωτες και ποιες καριέρες. Τότε είχα φοβερή δύναμη και χιούμορ και τελείωσε σαν να μην υπήρξε ποτέ. Την Δευτέρα έκανε μια σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι και την Τετάρτη είχε πάει στο σούπερ μάρκετ. Από τότε ζούμε με τρέλα τις χαρές».

Η ηθοποιός είναι 28 χρόνια μαζί με τον Στάθη, ο οποίος είναι 10 χρόνια μικρότερός της. «Ήταν 27 ετών όταν τον γνώρισα και πήγαινε στρατό τότε και κατάλαβα ότι αν κάποιος με εμπνέει για να είναι πατέρας του παιδιού μου ήταν αυτός».

https://streamable.com/sf3m6x