Πένυ Αγοραστού: «Με τον Αργύρη Πανταζάρα είμαστε φίλοι»
Νέα

Πένυ Αγοραστού: «Με τον Αργύρη Πανταζάρα είμαστε φίλοι»

Πένυ Αγοραστού: «Με τον Αργύρη Πανταζάρα είμαστε φίλοι»

Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Μπορεί στο παρελθόν να της χρέωσαν πως είναι σε σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα, η Πένυ Αγοραστού όμως, μιλώντας στην εκπομπή Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η ηθοπιός του «Έλα στη θέση μου» μιλά για τη φιλία της με τον ταλαντούχο ηθοποιό και αποκαλύπτει πως είναι στα προσωπικά της.

«Έχουμε πολλές διαφορές με τη Λατάνια. Δεν είναι ότι θέλω να παντρευτώ άμεσα. Εννοείται πως θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, αλλά όχι άμεσα», είπε αρχικά η Πένυ Αγοραστού μιλώντας για το ρόλο της στη σειρά του Alpha και συμπλήρωσε: «Μου αρέσουν οι ανθρώπινες σχέσεις και εκεί ποντάρω».

Στην ερώτηση, αν ενοχλεί τον σύντροφό της οι εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της, εκείνη απάντησε: «Δεν είμαι άνθρωπος που δίνω πολλά δικαιώματα και αν δώσω ο σύντροφός μου καταλαβαίνει ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν θα με παρεξηγήσει. Κι αν με παρεξηγήσει θα φροντίσω να το ξεκαθαρίσω».

Για την προσωπική της ζωή η Πένυ Αγοραστού εξομολογήθηκε: «Είμαι πολύ καλά. Πάντα φροντίζω να είμαι καλά στη ζωή μου και να είμαι ευτυχισμένη. Μου αρέσει η έννοια της σχέσης και της συντροφικότητας και το επιδιώκω».

Ενώ, ξεκαθάρισε και το αν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με τον Αργύρη Πανταζάρα: «Το γεγονός ότι δυο άνθρωποι αντίθετου φύλου κάνουν παρέα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαστε φίλοι. Ξεκάθαρα. Παρόλα αυτά, από τη μεριά μου, θέλω να πω για τον Αργύρη ότι τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη και σαν ηθοποιό. Είναι εξαιρετικός. Είναι πολύ καλό παιδί και χαίρομαι που τον έχω φίλο».

https://streamable.com/0aipz0

Έπειτα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές της στη δημοσιογραφία και αποκάλυψε πως είχε συνεργαστεί με τη Φαίη Σκορδά.

https://streamable.com/4ohg1u

Τέλος, η ίδια μίλησε και για τα 2 χρόνια που πηγαίνει σε ψυχολόγο: «Κάποιες φορές η παιδικότητά μου είναι μεγαλύτερη και θέλω να το μετριάσω. Σε αυτό με βοηθά η ψυχολόγος μου», είπε και συμπλήρωσε: «Πηγαίνω δυο χρόνια σε ψυχολόγο, γιατί ήθελα να αλλάξω κάποια πράγματα στον εαυτό μου. Ένιωθα ότι κάποια πράγματα δεν τα χειριζόμουν σωστό».