«Πες τη λέξη»: Αυτό είναι το trailer του νέου τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Γιώργο Καραμίχο
Νέα

«Πες τη λέξη»: Αυτό είναι το trailer του νέου τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Γιώργο Καραμίχο

«Πες τη λέξη»: Αυτό είναι το trailer του νέου τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Γιώργο Καραμίχο

Το νέο συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας έρχεται στο κρατικό κανάλι

«Πες τη λέξη», αυτός είναι ο τίτλος του νέου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων και ψυχαγωγίας της ΕΡΤ1, το οποίο θα παρουσιάζει τη νέα σεζόν ο Γιώργος Καραμίχος, όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο Znews!

Το τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα, το απόγευμα στις 19:00 και στην κυκλοφορία βγήκε το trailer, με τον παρουσιαστή και ηθοποιό, να εξηγεί τους κανόνες!

Αναλυτικά :

«Ο πλούτος των λέξεων και των γραμμάτων της γλώσσας μας είναι αστείρευτος, όπως αστείρευτη είναι η γνώση, η διασκέδαση και η αγωνία, που υπόσχεται να προσφέρει το νέο παιχνίδι γνώσεων, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 19:00.

Σε κάθε επεισόδιο, δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας. Καλεσμένοι διαφορετικής ειδικότητας και ιδιότητας, που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και τη θετική τους ενέργεια σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα.

Γιατί στο “Πες τη λέξη” κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη.

Ο νικητής κάθε επεισοδίου κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού.

Όμως, και ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει. Γιατί στο “Πες τη λέξη”, κανείς δεν φεύγει χαμένος.

Παρουσιαστής και συντονιστής όλων των φοβερών αναμετρήσεων είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, σ’ έναν ρόλο-έκπληξη, μέσα από τον οποίο θα ξεδιπλώσει το πολύπλευρο ταλέντο του, την αμεσότητα και τις απίστευτες γνώσεις του!

Το παιχνίδι “Πες τη λέξη” μεταδίδεται εδώ και πολλά χρόνια, με τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες στο εξωτερικό.

Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει έναν προκριματικό γύρο και τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια, μέχρι τον μεγάλο τελικό, τον Γύρο του Αλφαβήτου.