Πετρογιάννη – Τσουρός: Δεν ακολουθεί πλέον ο ένας τον άλλον στο Instagram!
Νέα

Πετρογιάννη – Τσουρός: Δεν ακολουθεί πλέον ο ένας τον άλλον στο Instagram!

Πετρογιάννη – Τσουρός: Δεν ακολουθεί πλέον ο ένας τον άλλον στο Instagram!

Το unfollow επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν τους συμπαρουσιαστές της Ναταλίας Γερμανού να μην λένε ούτε "καλημέρα"

Οι φήμες για κρίση στις σχέσεις των δύο συνεργατών κυκλοφορούσαν έντονα εδώ και έναν μήνα.

Ο Κώστας Τσουρός και η Φωτεινή Πετρογιάννη, όσο και αν προσπαθούν να το κρύψουν στον αέρα, εκτός κάμερας αγνοούν ο ένας τον άλλον και η ξαφνική και έντονη ψυχρότητα στις σχέσεις τους είναι ένα θέμα πλέον που γνωρίζει όλο σχεδόν το κανάλι.

Όπως λένε μάλιστα πηγές μέσα από την επιτυχημένη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής δείχνει να έχει μεγαλύτερη συμπάθεια και εκτίμηση στον Κώστα Τσουρό, η Φωτεινή Πετρογιάννη είναι πιο κοντά πλέον στον Παναγιώτη Χατζηδάκη ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατηρεί μια ουδέτερη στάση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, από την περσινή σεζόν μέχρι και πριν από έναν μήνα η Πετρογιάννη και ο Τσουρός έδειχναν πολύ αγαπημένοι και έκαναν μάλιστα μαζί και κοινές εμφανίσεις σε κοσμικά καλέσματα και πάρτι.

Από τις τελευταίες κοινές τους εμφανίσεις τον Νοέμβριο στο Θέατρο Βασιλάκου

Στα Mad VMA τον Ιούλιο

Επίσημα κανείς δεν γνωρίζει (ή δεν μπορεί να πει) τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους το οποίο να προκάλεσε “πάγωμα” των σχέσεών τους, αλλά το αμοιβαίο unfollow (ή και block όπως πιστεύουν κάποιοι) στο Instagram αποδεικνύει πως οι δυο δημοσιογράφοι δύσκολα θα καταφέρουν να έρθουν κοντά και πως θα είναι μια ιδιαίτερα αμήχανη σεζόν παρασκηνιακά για όλη την ομάδα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».