Πέτρος Ιακωβίδης: “Θα έκανα οικονομική υποχώρηση λόγω της κατάστασης που επικρατεί”
Νέα

Πέτρος Ιακωβίδης: “Θα έκανα οικονομική υποχώρηση λόγω της κατάστασης που επικρατεί”

Πέτρος Ιακωβίδης: “Θα έκανα οικονομική υποχώρηση λόγω της κατάστασης που επικρατεί”

Όλα όσα αποκάλυψε στην Ελένη Βουλγαράκη και την κάμερα της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα"

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Ελένη Βουλγαράκη και την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο της καραντίνας, το αντίκτυπο που θα έχει στον επαγγελματικό του χώρο ενώ αποκάλυψε γιατί αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες, ο Νίκος Γεωργιάδης παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ του στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” αποκάλυψε πως δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν τον γνωστό τραγουδιστή να έχει χωρίσει από τη σύντροφό του Μαριτίνα Ανδριώτη.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μιλώντας για την περίοδο του εγκλεισμού εξομολογήθηκε: “Αδυνάτισα, ξεκουράστηκα. Από τα 13 μου που ξεκίνησα το τραγούδι, δεν έχω κάτσει να ξεκουραστώ πάνω από μια εβδομάδα. Δούλευα πάντα” και συνέχισε. “Νομίζω ότι όλα θα στρώσουν.

Το δύσκολο είναι για τους ανθρώπους που δουλεύουν στα μαγαζιά μαζί μας. Θα κάνουμε και εμείς υποχωρήσεις για να βοηθήσουμε τους επιχειρηματίες όπως μας βοηθάνε κι αυτοί τόσο καιρό. Θα έκανα οικονομική υποχώρηση λόγω της κατάστασης που επικρατεί”.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι παρακολουθεί το Just The 2 Of Us καθώς ο Νίκος Κοκλώνης είναι φίλος τους, ενώ αποκάλυψε ότι του είχε προταθεί να συμμετάσχει στο επιτυχημένο μουσικό show του Open.

Τέλος αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή είπε: “Δεν μου αρέσει να απασχολώ με τα προσωπικά μου. Είμαι καλά, όλα πηγαίνουν καλά. Ποτέ δεν κρύφτηκα για σχέση μου, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις όταν θέλεις να κρατήσεις κάποια πράγματα για το σπίτι σου”.