Πέτρος Ίμβριος: Πώς σχολιάζει την παρουσία Τριαντάφυλλου – Καλίδη στο Survivor;
Νέα

Πέτρος Ίμβριος: Πώς σχολιάζει την παρουσία Τριαντάφυλλου – Καλίδη στο Survivor;

Πέτρος Ίμβριος: Πώς σχολιάζει την παρουσία Τριαντάφυλλου – Καλίδη στο Survivor;

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τον Περικλή Κονδυλάτο

Την παρουσία των δύο φίλων του, Τριαντάφυλλο και Πάνο Καλίδη, στο Survivor, σχολίασε ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος μπήκε στη θέση των παικτών, μίλησε για το πώς θα στεκόταν ο ίδιος στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις του Περικλή Κονδυλάτου.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης, έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες μαζί. Η ομάδα των “Διάσημων” πήγε με μια ηττοπάθεια στον Άγιο Δομίνικο. Εγώ αν ήμουν εκεί δεν θα επικαλούμουν ούτε την ηλικία μου, ούτε ότι ήρθα εδώ για μέτρια πράγματα. Οι επιδόσεις του Τριαντάφυλλου έχουν ανέβει, όπως και του Καλίδη που κι εκείνος είναι φίλος μου και μάλιστα ήταν outsider, αλλά τώρα έχει αλλάξει αυτό», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και συνέχισε:

«Έχουν αρχίσει και συνηθίζουν τις κακές συνθήκες. Νομίζω ότι παρεξηγήθηκε η χειρονομία με τα πιστόλια του Τριαντάφυλλου. Είναι μια χειρονομία που κάνουν όλοι στους αγωνιστικούς χώρους του ποδοσφαίρου. Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλαθλος και τρελαίνεται με όλα αυτά και είναι ένα παιδί παρορμητικό που θέλε να τα γκρεμίσει όλα. Δεν θίχτηκαν δικαίως οι άλλοι».

Όσον αφορά στα λόγια του Περικλή Κονδυλάτου: «Ήταν άκομψα και άγαρμπα. Δεν μιλάς έτσι ούτε για τον συναγωνιστή σου, ούτε για τον συγκάτοικό σου στην καλύβα. Οι χαρακτηρισμοί είχαν ένα βάρος και μια επιθετικότητα που δεν είναι σωστή».

«Γελάω με τα σχόλια για το περπάτημα του Τριαντάφυλλου στο νερό. Ένα παιχνίδι είναι. Οι παίκτες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ήταν στις πρώτες εκπομπές», κατέληξε.

https://streamable.com/ut367d