Πέτρος Λαγούτης: «Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα από το να φανταστείς την πορεία σου»
Νέα

Πέτρος Λαγούτης: «Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα από το να φανταστείς την πορεία σου»

Πέτρος Λαγούτης: «Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα από το να φανταστείς την πορεία σου»

Ο εθνικός «κουμπάρος» μιλά για όλα

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» και μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και στον ρόλο του στη σειρά «Παγιδευμένοι».

Ο ηθοποιός δεν θέλησε να δώσει κάποιο spoiler για το τι θα επακολουθήσει αλλά έκανε σαφές ότι θα γελάσουμε αρκετά.

«Ο γιος μου είναι στο πρώτο έτος του Εθνικού Θεάτρου. Υπάρχουν χιλιάδες έξω που τα πράγματα είναι δύσκολα. Του είπα να έχει υπομονή, να έχει γερό στομάχι και εάν το αγαπάει να το κάνει. Από μικρά τους έλεγα να ακολουθήσουν αυτό που αγαπούν και όχι με κίνητρο τα λεφτά. Συνήθως αγαπάμε αυτά που νιώθουμε ότι είμαστε καλοί. Άμα έχεις ταλέντο συν δουλειά συν αγάπη θα βγει. Μπορεί να μη βγει απευθείας αλλά τα αγαθά κόποις κτώνται.

Ήμουν από τους τυχερούς που μπήκαν όλα γρήγορα σε μία ροή. Με τα γύρω γύρω απογοητευόμουν, όπως κάποιοι κακοπροαίρετοι άνθρωποι! Για κάποια χρόνια το είχα αφήσει και δούλευα όταν ήθελα και όσα ήθελα. Δεν ήταν άσχημα αλλά είμαστε σε μια χώρα που δεν φτάνει. Δεν μπορείς να βιοποριστείς έτσι!

Δεν είμαι ο μπαμπάς όπως το είπες αλλά προσπαθώ να είμαι κοντά τους, μέσα στα πράγματα και να καταλαβαίνω τι γίνεται. Επειδή αναπολώ και τα δικά μου χρόνια που ζούσαμε περισσότερο και όχι εικονικά, προσπαθώ να τους το περάσω και πιάνει».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής εμφανίστηκε και ο Κίμων Κουρής, γνωστός και ως Σταύρος Μαυρίδης, που μέσα από τον σκληρό του ρόλο χαρίζει στιγμές άφθονου γέλιου.

Μπορεί εκτός δουλειάς να μην κάνουν παρέα λόγω υποχρεώσεων, αλλά η σχέση τους και η συνεργασία τους είναι άψογη!

«Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα από το να φανταστείς την πορεία σου. Αυτό είναι το ωραίο της ζωής, έχει τα πάνω και τα κάτω όταν δεν τα περιμένεις. Όταν έρχονται λύπες και στεναχώριες λέω στον εαυτό μου πώς θα περάσει», είπε στο τέλος ο Πέτρος Λαγούτης.