Πέτρος Πυλαρινος: Εκτός τηλεόρασης οι Alcatrash στη μετά Μουτσινά εποχή
Νέα

Πέτρος Πυλαρινος: Εκτός τηλεόρασης οι Alcatrash στη μετά Μουτσινά εποχή

Πέτρος Πυλαρινος: Εκτός τηλεόρασης οι Alcatrash στη μετά Μουτσινά εποχή

Ξεκάθαρος ο frontman της μπάντας που πλαισιώνει τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι»

Χωρίς τον Νίκο Μουτσινά στην παρουσίαση θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν η νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς ο ίδιος επέλεξε να μη συνεχίσει με το «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αποφάσισε ότι θέλει να ξεκουραστεί και να ξεκουράσει και το project που «υπηρετεί» εδώ και πολλά χρόνια και ως εκ τούτου, αποτελεί ερωτηματικό που και αν θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση τους συνεργάτες του, όπως είναι η Ματίνα Νικολάου, αλλά και η μπάντα του, Alcatrash.

Νίκος Μουτσινάς: «Μ@λ#κ@, μας κοροϊδεύουν;»

Στα ερωτήματα αυτά απάντησε ο Πέτρος Πυλαρινός, ο frontman των Alcatrash, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα συνεχίσει στην τηλεόραση, δεν θα συνεχίσουν ούτε εκείνοι.

«Δεν θα κάνουμε τίποτα τηλεοπτικό στη μετα-Μουτσινά εποχή. Οι προτάσεις που ακούγονται δεν φτάνουν καν στα αυτιά μας. Είμαστε κάθετοι ότι δεν θα ασχοληθούμε με αυτό το θέμα καθόλου», τόνισε ο Πέτρος Πυλαρινός, ενώ αν υπάρχει το ενδεχόμενο να τον δούμε στην τηλεόραση μαζί με τη σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου, απάντησε:

«Δεν το σκέφτομαι καθόλου, αλλά συνήθως αυτά τα μαθαίνω τελευταίος. Μπορεί να με πάρει και να μου πει “θα πάμε εκεί για δοκιμαστικό”. Θα την ακολουθήσω, αλλά κανείς από τους δυο μας δεν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο».

Για το αν θα την έβλεπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, τόνισε: «Θα μου άρεσε να τη δω σε κάτι πιο ψυχαγωγικό από αυτό. Ο λόγος μου όμως δεν έχει καμία σημασία, θα κάνει ό,τι γουστάρει και την εμπιστεύομαι απόλυτα».

«Καλύτερα δε γίνεται»: «Χτύπησε» ίωση την εκπομπή – Οι δύο απουσίες