Ποια πρόσωπα συζητούν για την καλοκαιρινή πρωινή ζώνη του Alpha;
Νέα

Ποια πρόσωπα συζητούν για την καλοκαιρινή πρωινή ζώνη του Alpha;

Ποια πρόσωπα συζητούν για την καλοκαιρινή πρωινή ζώνη του Alpha;

Infotainment ή ψυχαγωγία;

Τις τελευταίες μέρες το όνομα της Βάσως Λασκαράκη φιγουράρει στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν τι θα ακολουθήσει μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha.

H Έλενα Πολυκάρπου παρουσίασε πριν μερικές μέρες στο “Ευτυχείτετο αποκλειστικό ρεπορτάζ που θέλει ως επικρατέστερη αντικαταστάτρια της παρουσιάστριας στη μεσημεριανή ζώνη 1-4 τη Βάσω Λασκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha “Έρωτας μετά…” δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος. Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας η Φαίη και οι συνεργάτες της επικοινώνησαν τις δικές τους πληροφορίες για το μέλλον της μεσημεριανής ζώνης του Alpha και αποκάλυψαν τις νέες πληροφορίες που έχουν για την πρωινή καλοκαιρινή.

Το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη θέλει τη Βάσω Λασκαράκη να συζητάει σε πρώτη φάση για την πρωινή καλοκαιρινή ζώνη του σταθμού της Κάντζας.

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της επικοινώνησε με τις πηγές της, οι οποίες την ενημέρωσαν πως είναι δύσκολο να δεχτεί η ηθοποιός την πρόταση αν αυτή ισχύει αποκλειστικά για το καλοκαίρι.

Με τη σειρά της η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε πως η πρόταση αυτή έχει γίνει στον Κώστα Τσουρό σαν ένα δέλεαρ για να ανανεώσει με τον Alpha, καθώς λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου και καλής φίλη του συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού, στην πρόταση δεν περιλαμβάνεται το όνομα της Βάσως Λασκαράκη ενώ οι ιθύνοντες φαίνεται πως προσδοκούν στην ύπαρξη μια infotainment πρωινής εκπομπής.

Αναμένουμε τις εξελίξεις…

Δείτε το βίντεο: