“Ποιος ρωτάει” χριστουγεννιάτικα;
Νέα

“Ποιος ρωτάει” χριστουγεννιάτικα;

“Ποιος ρωτάει” χριστουγεννιάτικα;

Σε εορταστικό κλίμα θα απολαύσουμε την Κατερίνα Ζαρίφη και το «Ποιος Ρωτάει;» την εβδομάδα των Χριστουγέννων και την παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν και θα προβληθούν ειδικές εκπομπές με αγαπημένους καλεσμένους. Λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης του OPEN, από το αθλητικό και ενημερωτικό τμήμα, αλλά και από την ψυχαγωγία παίζουν, διασκεδάζουν και συγκεντρώνουν χρήματα για καλό σκοπό.

Χριστούγεννα με “Ποιος Ρωτάει;”

Στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, στις 20.00 στο στούντιο θα βρεθούν, ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού, με αντίπαλο ζευγάρι τον Πάνο Βόγλη και τη Χριστίνα Βραχάλη. Ποιο ζευγάρι θα τερματίσει πρώτο;

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Καινούργιου θα βρεθούν ως ομάδα στο πλατό του “Ποιος Ρωτάει;”

Ανήμερα Χριστουγέννων στις 20.00, θα δούμε ένα «ζευγάρι» έκπληξη, τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου να αναμετριούνται με τους ηθοποιούς Νίκο Πουρσανίδη και Αποστόλη Τότσικα. Μία κόντρα με πολύ γέλιο, εκπλήξεις και φυσικά «προκλήσεις»!

Στις 26 Δεκεμβρίου στις 20.00 η Αμαλία Κάτζου και ο Βαγγέλης Γιακουμής θα βρουν απέναντί τους τη Στέλλα Γκαντώνα και τον Πέτρο Κουσουλό. Οι τέσσερις δημοσιογράφοι ρίχνονται στη μάχη του «Ποιος Ρωτάει;» σε μια αναμέτρηση με άφθονο γέλιο και με τους τέσσερις να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη.

Παιχνίδι και την παραμονή Πρωτοχρονιάς

https://www.instagram.com/p/BpmhBDLAXAF/

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 17:45 σειρά έχουν ο Μάριος Πρίαμος με τον Κωνσταντίνο Βασάλο οι οποίοι θα παίξουν κόντρα στον Γιώργο Τσούλη και την Άννα Πρέλεβιτς. Ποιο ζευγάρι θα επικρατήσει και θα κερδίσει τη μάχη;

Όλα τα χρήματα που θα κερδίσουν οι νικητές και τις τέσσερις μέρες θα διατεθούν για τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου».