Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Δεν μπορείς να βλέπεις το κάθε πιτσιρικάκι με 1,5 τραγούδι να έχει υφάκι επειδή τα έφτιαξε με την τάδε”
Νέα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Δεν μπορείς να βλέπεις το κάθε πιτσιρικάκι με 1,5 τραγούδι να έχει υφάκι επειδή τα έφτιαξε με την τάδε”

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Δεν μπορείς να βλέπεις το κάθε πιτσιρικάκι με 1,5 τραγούδι να έχει υφάκι επειδή τα έφτιαξε με την τάδε”

Με αφορμή τη Χαρούλα Αλεξίου μιλά για την παρούσα κατάσταση στον καλλιτεχνικό χώρο

Στην εκπομπή “Μεσημέρι” μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και τη γνωριμία του με τη Χαρούλα Αλεξίου.

“Δε γνώριζα την απόφασή της και μάλιστα βλέπω διάφορους συναδέλφους που δυστυχώς καπηλεύονται την προσωπική τους γνωριμία ότι εγώ το ήξερα. Κανείς δεν ήξερε. Όλοι είχαμε υποψιαστεί. Ξέραμε ότι ανεπίσημα είχε αποσυρθεί. Είχε μειώσει τις δραστηριότητες τις μουσικές, εμφανιζόταν περισσότερο σε θεατρικά πράγματα” είπε.

“Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πει αυτό που είπε. Έχουμε παραδείγματα μεγαθηρίων που θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί εδώ και χρόνια. Η Μαρινέλλα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα”.

“Η Χαρούλα και ο Γιώργος Νταλάρας, το άλλο μεγαθήριο, φέρουν την ευθύνη για τον κακό μου χαρακτήρα, να είμαι τόσο σκληρός με όλους τους καλλιτέχνες, γιατί για μένα είναι το Α και το Ω του ελληνικού τραγουδιού και συγκρίνω αναπόφευκτα” είπε χαρακτηριστικά.

“Όταν έχεις ζήσει το Ολυμπιακό Στάδιο να το γεμίζει δύο φορές για πλάκα μέσα σε μια βδομάδα ο Γιώργος Νταλάρας δεν μπορείς να βλέπεις το κάθε πιτσιρικάκι με 1,5 τραγούδι να έχει υφάκι επειδή τα έφτιαξε με την τάδε. Εγώ κοιτάω την καριέρα του. Ο άλλος γέμισε το ΟΑΚΑ δύο φορές και του μιλάει ο Χατζηνικολάου και χαμηλώνει το κεφάλι. Δεν μπορώ να βλέπω attitude”.

“Είναι δύσκολες εποχές αλλά οι καλλιτέχνες να έχουν λίγο πιο χαμηλά τους τόνους” είπε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και διευκρίνισε κάποια πράγματα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

“Δεν είπα ποτέ κάτι κακό. Είπε απλά ότι κατά την άποψή μου είναι υπερεκτιμημένη, το οποίο δεν αφορά μόνο την ίδια. Επιρρίπτω ευθύνες και στη δισκογραφική εταιρεία. Όταν στέλνουν δελτίο τύπου και λένε ‘η σπουδαία ερμηνεύτρια’, δεν είναι σπουδαία ερμηνεύτρια με δέκα χρόνια καριέρα. Τη Χαρούλα, τη Μαρινέλλα, τη Γαλάνη, την Πρωτοψάλτη τι θα τις πεις άμα λες σπουδαία την Ελεωνόρα; Της κάνεις κακό με το να την λες σπουδαία”.

“Ο Μουζουράκης, ο Μαραβέγιας μου είναι πολύ συμπαθείς και οι δύο απλά βλέπω στον Μαραβέγια ένα attitude χωρίς λόγο, βλέπω στον Μουζουράκη μια τρέλα αλλά από τραγούδια τι; Από τη Χαρούλα δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε” είπε και έφερε σε αντιδιαστολή το παράδειγμα της Νατάσας Μποφίλιου η οποία έχει ήδη “3-4 τραγούδια κλασικά που νιώθεις ότι αν αποσυρθεί αυτά θα μετράνε ως αντιπροσώπευση της καριέρας της”.

“Να έχουν λοιπόν επίγνωση της κατάστασής τους και να μην έχουν ύφος”, είπε.

https://streamable.com/apkqs2