Ποταμός η Χρύσα Ρώπα: «Παίζεται στη σκηνή το ξύλο. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ζητώ συγγνώμη! Γιατί τους στηρίξαμε όλους αυτούς!»
Νέα

Ποταμός η Χρύσα Ρώπα: «Παίζεται στη σκηνή το ξύλο. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ζητώ συγγνώμη! Γιατί τους στηρίξαμε όλους αυτούς!»

Ποταμός η Χρύσα Ρώπα: «Παίζεται στη σκηνή το ξύλο. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ζητώ συγγνώμη! Γιατί τους στηρίξαμε όλους αυτούς!»

Η ερώτηση που έφερε αμηχανία - «Εσείς πώς χωρίσατε και διαλύθηκε το σύμπαν;»

Η Χρύσα Ρώπα ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και ήταν ανατρεπτική αλλά και ποταμός στον τρόπο που περιέγραψε τα όσα συμβαίνουν στο θέατρο.

Από τις πρώτες ερωτήσεις που της τέθηκαν είναι πώς και ξανασυνεργάζεται με τον Αλέξανδρο  Ρήγα με τον οποίο είχαν τσακωθεί.

«Εσείς πώς χωρίσατε και διαλύθηκε το σύμπαν και συνεργάζεστε;» είπε επιστρέφοντας  την ερώτηση και φέρνοντας αμηχανία στη Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας όμως ήταν έτοιμος  να απαντήσει  λέγοντας «εμείς  δεν τσακωθήκαμε».

«Στη δουλειά γίνονται μόνο κουκουλώματα»

Μιλώντας για το θέμα των καταγγελιών, η ηθοποιός δεν μπορούσε να συγκρατήσει την έξαψη της.

«Παλιότερα έλεγα για ένα προσωπικό μου πρόβλημα ότι έχασα τα γη κάτω από τα πόδια μου. Τώρα δεν λέω ότι την έχασα αλλά σταμάτησε η γη. Βλέπω πλέον άνδρα με παιδί και λέω ότι το κακοποιεί.

«Η κοινωνία μας κουκουλώνει ένα σωρό πράγμα. Ο άλλος βαράει έναν ηθοποιό. Θέλει κοινό αυτό; Παίζεται το ξύλο στη σκηνή και το κοινό γελάει. Τι δεν καταλαβαίνετε;» είπε σε έντονο ύφος.

«Εγώ είμαι το προϊόν, τι θα κάνω αν δεν έχω δουλειά;  Αυτοί είναι μαγαζάκια δεν είναι θεατρίνοι. Τι θα πει είσαι μεγάλος ηθοποιός; Οι άλλοι τι είναι; Αυτοί οι μεγάλοι δεν έχουν θέατρα έχουν επιχειρήσεις.  Άνθρωπος της δουλειάς με απέκλεισε 5 χρόνια από τη δουλειά γιατί έλεγε μην την πάρετε αυτή γιατί δεν μαθαίνει τα λόγια Μετά από 45 χρόνια! Έφυγα τρέχοντας  για το Παρίσι. Είπα ότι δεν θα ξανακάνω θέατρο.  Στη δουλειά γίνονται μόνο κουκουλώματα» είπε καταγγέλλοντας τον τρόπο που λειτουργεί η αγορά των ηθοποιών.

«Έχω ζητήσει συγγνώμη μέσω της Τζένης. Ζητώ συγγνώμη! Γιατί τους στηρίξαμε όλους αυτούς!» είπε μιλώντας για τις τελευταίες συνεργασίες της με ηθοποιούς που σήμερα κατηγορούνται.

«Τα θύματα δεν μιλάνε γιατί φοβούνται μην χάσουν το μεροκάματο. Δεν μπορεί να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση σε μια συντηρητική, φοβική κοινωνία» συμπλήρωσε.

«Δεν είχε γίνει τίποτα μπροστά μου. Έγινε όμως σε μένα κακή συμπεριφορά αλλά καθάρισα εκείνη τη στιγμή. Με προσβάλλει αυτό, γεια σας. Κανείς δεν με υπερασπίστηκε. Αλλά δεν το κρατάω» είπε αναφερόμενη στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

https://streamable.com/06y1o7