«Ποταμός» ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Με κρίνουν από μικρό παιδί, αλλά κάνω αυτό που θέλω» – «Είμαι ευτυχισμένος. Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα»
Νέα

«Ποταμός» ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Με κρίνουν από μικρό παιδί, αλλά κάνω αυτό που θέλω» – «Είμαι ευτυχισμένος. Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα»

«Ποταμός» ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Με κρίνουν από μικρό παιδί, αλλά κάνω αυτό που θέλω» – «Είμαι ευτυχισμένος. Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα»

Ο ανατρεπτικός ηθοποιός μίλησε στο «Στούντιο 4»

Ο ανατρεπτικός Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» ντυμένος όπως πάντα στα μαύρα, τα οποία φοράει τα τελευταία επτά χρόνια όπως εξήγησε.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του σε νεαρή ηλικία που τον σφυρηλάτησε ως ενήλικο ηθοποιό κάτι που θα αποτυπωθεί στην παράστασή του «Τα Κόκκινα Φανάρια» που ανεβάζει οσονούπω.

Τα “Κόκκινα φανάρια” είναι ένας φόρος τιμής στους ανθρώπους που με βοήθησαν.

Ζούσα σε ξενοδοχεία, underground ξενοδοχεία που έμεναν και αυτοί οι άνθρωποι, όταν ήμουν μικρός. Μουδιάζεις για να επιβιώσεις. Ήταν μεγάλη εμπειρία, ζω ακόμα αυτές τις εμπειρίες, Ευτυχώς ασχολήθηκα με το θέατρο και τις έκανα δημιουργία. Έμαθα πολλά για τους ανθρώπους. Το κυριότερο είναι ότι πολύ δύσκολα θα με δεις να κρίνω άνθρωπο. Μου το έμαθε η ζωή. Δεν ξέρεις για ποιον λόγο έχει εμβολιστεί και έχει πεταχτεί στην Ομόνοια, τι προδομένα όνειρα έχει κάποιος, πόσο ευαίσθητος είναι.

Με κρίνουν από μικρό παιδί, με διώχνανε από τα σχολεία, ήμουν πανκ και ήμουν δακτυλοδεικτούμενος στο Λουτράκι. Είμαι ακόμα, από ό,τι φαίνεται για πάντα αλλά έχω συνηθίσει αυτό το κομμάτι της κοινωνίας. Αλλά κάνω αυτό που θέλω.

Δεν μετανιώνω. Επιβραβεύω τον εαυτό μου αλλά δεν θέλω να είμαι το παράδειγμα» είπε χαρακτηριστικά.

«Το θέατρο έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο να βγω από αυτόν τον δρόμο» είπε.

Πάλι μπήκα σε έναν κόσμο μη τραυματικό. Δεν πολυγουστάρω τον ρεαλισμό άσχετα αν στο θέατρο κάνω κάτι τέτοιο» είπε εξηγώντας γιατί αγαπά το θέατρο.

«Εδώ και χρόνια δεν ανήκω στο περιθώριο. Είμαι συστημικός άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι, κάνω ό,τι χρειάζεται, είμαι κι επιχειρηματίας γιατί έχω το θέατρο. Περισσότερο σε σχέση με την ύλη είμαι στο περιθώριο. Μια χαρά είμαι, με τα αυτοκίνητά μου, πάω από δω από κει, Μαρούσι, Βούλα. Πάω και Βούλα τώρα» ήταν η επική του σπόντα αναφερόμενος στη Δέσποινα Βανδή, τη νέα του σχέση.

«Τα πέρασα όλα στη σωστή ηλικία. Θεωρώ ότι είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Θα μπορούσα να έχω πεθάνει ή να μην είμαι στο θέατρο».

Μιλώντας για τον γιο του είπε ότι «η μόνη μου αγωνία είναι το παιδί αυτό να έχει κάποια πράγματα ψυχικά μέσα του που δεν είχα εγώ».

«Μια περίοδο στο θέατρο είχα μεγάλη αγωνία για την αποδοχή, κατέρρευσα. Πριν από 7-8 χρόνια. Ήταν το μεγαλύτερο μάθημα. Έγινα καλά. Έπαθα νευρικό κλονισμό. Είχα συγκρούσεις με ανθρώπους που δεν αποδέχονται αυτό που κάνω.

«Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες φορές μπορεί να με εκνευρίσει όταν γίνεται εμμονικό ή χυδαίο από κάποιους δημοσιογράφους» είπε για το γεγονός ότι η προσωπική του ζωή «καπελώνει» την επαγγελματική.

«Απογοητεύεσαι από ανθρώπους που κλέβουν την προσωπική σου ζωή» είπε για τους ιδιώτες που δημοσίευσαν φωτογραφίες του με τη Δέσποινα.

«Θα περάσει» συμπλήρωσε με χιούμορ για το γεγονός ότι είναι στα φώτα αυτήν την περίοδο.

«Ζω μέσα στην αγάπη. Έχω αγάπη τώρα. Έχω πολλούς φίλους. Είμαστε μια οικογένεια, με όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει μια οικογένεια» είπε για τους φίλους του.

«Όσες φορές θα πω θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός όπως αν δεν υπήρχαν παπαράτσι. Δε γίνεται να μη ζήσεις επειδή σε κυνηγάνε. Εγώ αυτός είμαι. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος» είπε.

Όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου του είπε ότι τον αγαπά επειδή δίνει αγάπη στην καλή της φίλη, Δέσποινα εκείνος είπε: «Κι εγώ παίρνω πολλή αγάπη από κει».

«Αμηχανία έχω νιώσει όταν πέφτουν πολλές κάμερες και φλας» πάνω μου είπε μιλώντας για την πρόσφατη και πρώτη επίσημη έξοδό του με τη σύντροφό του στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την Κρήτη όπου πέρασε μεγάλο μέρος της χρονιάς λόγω της σειράς «Κομάντα και δράκοι» και αποκάλυψε ότι έμαθε να μαγειρεύει.

Δήλωσε «ρομαντικός» στη δουλειά του, ότι βλέπει με θετικό πρόσημο το me too αλλά και ότι δεν είναι τυπικός με τους λογαριασμούς του.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον ρώτησε τι τον τράβηξε στη Δέσποινα Βανδή που είναι πιο λαμπερή, πιο οργανωτική και πιο στιβαρή από εκείνον που είναι πιο ροκ.

«Μην κρίνεις από το περιτύλιγμα. Στον πυρήνα μπορεί και να μην απέχουμε τόσο πολύ με τη Δέσποινα» είπε ενώ ομολόγησε ότι του αρέσουν τα μπουζούκια και έχει δει τη σύντροφό του την εποχή που τραγούδαγε με τον Νότη Σφακιανάκη.

«Είμαι ακραίος στα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ πιστός στους φίλους μου, σκοτώνω» είπε χαρακτηριστικά.

«Στην επιτυχία έρχονται οι μεγάλες κρίσεις σε μια “οικογένεια”. Γιατί μεγαλώνει το “εγώ”. Μια αποτυχία μπορεί να είναι λυτρωτική» είπε μεταξύ άλλων ενώ αποκάλυψε ότι:

«Έχω μια αγωνία από μικρός να μην τρελαθώ. Αυτό το συναίσθημα που πέρασα στον νευρικό κλονισμό, αν αυτό είναι τρέλα, δεν θέλω να το ξαναζήσω».