Νέα

Power of Love – Κατερίνα: Σοκαριστικές καταγγελίες

Power of Love – Κατερίνα: Σοκαριστικές καταγγελίες

Την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Σαββοπούλου μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από την Τουρκία και το Power Of Love, επικαλούμενη λόγους υγείας.

Η ξανθιά παίκτρια αντιμετώπιζε γυναικολογικό πρόβλημα και όπως δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η παραγωγή το γνώριζε αλλά της ακύρωσε τις εξετάσεις.

«Είχα κάνει μια επέμβαση στην αρχή του παιχνιδιού, η οποία είχε κάποιες επιπλοκές, με αποτέλεσμα να έχω αιμορραγία. Προσπάθησα να φύγω για την Αθήνα για να κάνω εξετάσεις, μου είχαν κλείσει μια φορά αλλά μου το ακύρωσαν με αποτέλεσμα αυτό να γίνει χειρότερο. Ήμουν στα γυρίσματα με αιμορραγία και η παραγωγή το γνώριζε αυτό», δήλωσε η Κατερίνα και συνέχισε:

«Εγώ ζητούσα να φύγω, να πάω να κάνω την επέμβαση και μου είχαν πει ότι θα πάω κάποια στιγμή στην Αθήνα, αλλά την τελευταία στιγμή μου το ακύρωναν και έμενα στην Τουρκία. Στο τέλος ο οργανισμός μου είχε επιβαρυνθεί, τώρα έχω έρθει Ελλάδα, έφυγα γιατί δεν πήγαινε άλλο και γιατί τους το έλεγα και δεν με άκουγε κανείς».

Για την επιδείνωση της κατάστασής της έπαιξε ρόλο και η κακή σίτιση: «Δεν τρώγαμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι τρώγαμε συγκεκριμένα πράγματα, τα γυρίσματα ήταν πολλές ώρες, οπότε όταν γυρνούσαμε το βράδυ, τα μόνα ανοιχτά ήταν fast food».

Exit mobile version