Πρόβα τζενεράλε για Νατάσα Θεοδωρίδου, Χρήστο Κυριαζή και Πέτρο Ιακωβίδη
Νέα

Πρόβα τζενεράλε για Νατάσα Θεοδωρίδου, Χρήστο Κυριαζή και Πέτρο Ιακωβίδη

Πρόβα τζενεράλε για Νατάσα Θεοδωρίδου, Χρήστο Κυριαζή και Πέτρο Ιακωβίδη

Μίλησαν στο “Πρωινό” για την αποψινή τους πρεμιέρα

Η κάμερα του “Πρωινού” βρέθηκε χθες στην πρόβα generale της Νατάσας Θεοδωρίδου με το Χρήστο Κυριαζή και τον Πέτρο Ιακωβίδη στο ανακαινισμένο Teatro.

“Μιλάμε με τα μάτια πια με τον Πέτρο” ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε πολλά μουσικά σχήματα.

Με πολλή αγάπη υποδέχτηκαν όμως και τον Χρήστο Κυριαζή, αφού όπως φαίνεται είναι “πολύ αγαπησιάρης”.

“Όταν εσύ έριχνες όλη την Ελλάδα κάτω, εγώ τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη και οι τραγουδιστές μάλωναν για το ποιος θα πει τα τραγούδια σου”, είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον τραγουδιστή.

Το τραγούδι του που την εκφράζει είναι “Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια” αφού όπως είπε “αν διαβάσει κανείς τη ζωή μου θα δει ότι αυτό είναι”.

Ο Χρήστος Κυριαζής αποκάλυψε ότι έχει κλάψει για πολλές γυναίκες, μα περισσότερο για τη μητέρα του. Ακόμη, είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με γυναίκα με τον ίδιο να λέει:

“Όταν άκουσα Νατάσα, μου άρεσε πάρα πολύ. Είχα προαίσθημα ότι θα συναντηθούμε”.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής των 90s παραδέχτηκε ότι έχει φύγει από μαγαζί γιατί δεν του άρεσαν τα καμαρίνια:”

“Δεν μπορώ να φανταστώ έναν επιχειρηματία που έχει φτιάξει ένα ωραίο μαγαζί να μην έχει έναν χώρο να ησυχάζει και να συγκεντρώνεται ο καλλιτέχνης”.

Για τις “κονταρομαχίες” μεταξύ των σχημάτων που γίνεται αυτόν τον καιρό ρωτήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου:

“Εντάξει αυτά μες στο πρόγραμμα είναι. Η μουσική δεν είναι για τέτοια πράγματα. Η μουσική είναι μόνο για τα ωραία, τα μεγάλα και τα σπουδαια”, απάντησε.

Το πρόγραμμα ξεκινά από σήμερα 20/12 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Teatro και πλαισιώνεται από την Αντονέλλα, την Ελισάβετ Σπανού και την Ανδρομάχη Κοκτσίδη.

https://streamable.com/yahn7