Project Runway: Λαμπερή πρεμιέρα
Νέα

Project Runway: Λαμπερή πρεμιέρα

Project Runway: Λαμπερή πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε στο OPEN, το γνωστό reality μόδας «Project Runway». Τους 16 επίδοξους σχεδιαστές υποδέχτηκε η παρουσιάστρια και κριτής του παιχνιδιού Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια επελέγη καθώς οι συντελεστές της παραγωγής πιστεύουν πως γνωρίζει καλά το χώρο της μόδας κι έχει ζήσει την ένταση των σχεδιαστών, ως μοντέλο. Όπως έχουμε δει στο αμερικάνικο Project Runway, οι κριτές είναι αυστηροί και κάποιες φορές ακόμη και προσβλητικοί. Μένει να δούμε αν θα ανταποκριθεί σε αυτό η Ευαγγελία Αραβανή ή θα κρατήσει ένα πιο γλυκό και χαμηλό προφίλ.

Τα κεντρικά πρόσωπα του Project Runway

Τα κεντρικά πρόσωπα του Project Runway

Οδηγός και μέντορας των διαγωνιζομένων του Project Runway θα είναι ο Απόστολος Μητρόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής με τη μεγάλη εμπειρία στο χώρο της μόδας θα επιβλέπει τους διαγωνιζόμενους και θα τους δίνει τις κατευθύνσεις που χρειάζονται για να εξελιχθούν στο παιχνίδι. Κάνοντας συχνές εφόδους και παρατηρώντας τις κινήσεις τους, στο τέλος της εβδομάδας θα μπορεί να δίνει και ασυλία στον παίκτη που θεωρεί πως το αξίζει. Στην κριτική επιτροπή του Project Runway, εκτός της Ευαγγελίας Αραβανή, θα είναι: ο σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου, ο fashion & style expert Μιχάλης Πάντος και η φωτογράφος μόδας Ρούλα Ρέβη.

Στο πρώτο επεισόδιο, οι 16 παίκτες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα εντυπωσιακό φόρεμα για πρεμιέρα με budget 50€, μέσα σε 8 ώρες. Τρέξιμο, άγχος, μάχη με το χρόνο. Κάποιοι φάνηκαν να τα καταφέρνουν, κάποιοι άλλοι όχι. Οι απορίες θα μας λυθούν στο επόμενο επεισόδιο.