Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ραντεβού με τον Νίκο Κοκλώνη στο Open
Νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ραντεβού με τον Νίκο Κοκλώνη στο Open

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ραντεβού με τον Νίκο Κοκλώνη στο Open

Η συνάντησή τους κράτησε αρκετή ώρα...

Στην τελική ευθεία για το J2US βρίσκονται στο Open με τη λαμπερή φωτογράφηση του Νίκου Κοκλώνη και της κριτικής επιτροπής με τους Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου και Βίκυ Σταυροπούλου να πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες και οι συζητήσεις για τους celebrities που θα συμμετέχουν δεν έχουν τέλος. Τα πρώτα ονόματα έχουν ακουστεί, οι πρώτες υπογραφές έχουν «πέσει», αλλά σίγουρα υπάρχει χώρος για λίγες εκπλήξεις.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Νίκος Γεωργιάδης, χθες στα γραφεία του Open στο Κορωπί βρέθηκε ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο της ελληνικής showbiz και συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Νίκο Κοκλώνη. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Φωτογραφία: NDP

Ο πρώτος νικητής του Survivor, ο αγαπημένος σε όλους μας Ντάνος, συναντήθηκε με τον παραγωγό του Νίκο Κοκλώνη και συζήτησε μαζί του για αρκετή ώρα. Ο Νίκος Κοκλώνης όμως, ήταν «σφήκα», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης και δεν αποκάλυψε ακόμη αν υπήρξε κάποια συμφωνία και αν θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά την υποκριτική να πιάνει και… μικρόφωνο στα χέρια του!