Πύρρος Δήμας: «Ήταν επιθυμία της Αναστασίας να δώσουμε στα παιδιά μας όχι οικόπεδα και σπίτια αλλά μόρφωση»
Νέα

Πύρρος Δήμας: «Ήταν επιθυμία της Αναστασίας να δώσουμε στα παιδιά μας όχι οικόπεδα και σπίτια αλλά μόρφωση»

Πύρρος Δήμας: «Ήταν επιθυμία της Αναστασίας να δώσουμε στα παιδιά μας όχι οικόπεδα και σπίτια αλλά μόρφωση»

Η συγκινητική αναφορά στη σύζυγό του και στα 4 παιδιά τους

Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μίλησε για πολλά θέματα.

«Κάπνιζα 4 πακέτα τη μέρα. Το 2005 το έκοψα μαχαίρι. Το ξεκίνησα το 1990. Κανείς δεν πίστευε ότι το έκοψα. Ο προπονητής μου είχε βάλει πρόστιμο. Μια βλακεία ήταν, μια κακή συνήθεια.

Έπρεπε να κρατήσω τα 90 κιλά. Έτρωγα μαρούλι με μπριζόλα και αντί να χάνω πάχαινα. Γιατί έτρωγα μία φέτα καρπουζιού το βράδυ που ήταν μόνο ζάχαρη, και το θεωρούσα νερό. Δεν το είχα καταλάβει. Πείνασα γιατί έπρεπε να το ράψω. Ζούσα με ένα λεμόνι τη μέρα. Ήμουν 88 κιλά και δεν πήγαινα παρακάτω. Και πήγα στη σάουνα την τελευταία μέρα και έδωσα ένα boost στον οργανισμό.

Στη Βαρκελώνη όταν κέρδισα το χρυσό έφαγα 30 παγωτά».

«Ήταν άγρια τα πράγματα αλλιώς δεν θα έμπαινα στην πολιτική. Δεν το μετανιώνω. Ήμουν στην Αμερική και άκουγα όλα αυτά που έλεγαν για εμάς και μου γύρισε το μάτι. Με έλεγαν Αλβανό, ντοπαρισμένο, κανείς δεν ξέρει πόσα τεστ έχω κάνει.  Μπήκα στη Βουλή με 4 σπίτια και βγήκα με 1. Δεν κέρδισα κάτι».

«Μου φάνηκε εύκολο να γίνω Ολυμπιονίκης γιατί δεν με ήξερε κανείς και δεν υπήρχε η πίεση. Μετά ήταν δύσκολο.

Είχα πει στο Προεδρικό ότι η νεολαία πρέπει να κάνει αθλητισμό και να μην πηγαίνει στα μπουζούκια. Το βράδυ πήγα στα μπουζούκια με το πούρο και με βγάζανε φωτογραφίες. Από κει και πέρα λέω “φίλε δε μιλάς δε λαλάς”.

«Ζορίστηκα πολύ. Το 2017 έχασα τον πατέρα μου, το 2018 την Αναστασία και μετά τη μάνα μου» είπε για την απώλεια της συζύγου του. «Ήταν το πιο δύσκολο κεφάλαιο του βιβλίου μου» είπε και βούρκωσε.

«Ήταν πολύ σκληρή η Ελένη. Ήταν 5 χρονών και έφευγα για Σίδνεϊ και θύμωσε. Πιστεύω ότι το έχει ακόμα μέσα της και σήμερα. Το είχα βάρος ότι έλειπα. Αυτές οι στιγμές δεν ξανάρχονται. Δεν είχες πολλές επιλογές, έπρεπε να χάσεις κάποια πράγματα για να κερδίσει κάποια άλλα. Η Ελένη μεγάλωσε με τη μαμά της, χωρίς εμένα».

«Ήταν επιθυμία της Αναστασίας να δώσουμε στα παιδιά μας όχι οικόπεδα και σπίτια αλλά μόρφωση. Την παιδεία τη δίνουμε εμείς»

«Όταν τελείωσε ο αθλητισμός πέρασα μία κατάθλιψη αλλά είχα την οικογένεια και με έφερε στα ίσα μου.

Το ίδιο και τώρα. Ισορρόπησα γιατί έχασα πάλι κιλά.

Έφτασα πάλι 120 κιλά γιατί έτρωγα βουλιμικά, νευρικά»