«Ράδιο Αρβύλα»: Εξοργισμένος ο Αντώνης Κανάκης – «Η θλίψη είναι μεγαλύτερη από τον εκνευρισμό»
Νέα

«Ράδιο Αρβύλα»: Εξοργισμένος ο Αντώνης Κανάκης – «Η θλίψη είναι μεγαλύτερη από τον εκνευρισμό»

«Ράδιο Αρβύλα»: Εξοργισμένος ο Αντώνης Κανάκης – «Η θλίψη είναι μεγαλύτερη από τον εκνευρισμό»

Το σχόλιο του παρουσιαστή στα λεγόμενα του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου

Με ΓΑΠ ξεκίνησε το top 20 των «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη να ζητά από τους τηλεθεατές να κάνουν υπομονή και να προσπαθήσουν να μην συγκινηθούν.

«Εσύ έκανες πέτρα την ψυχή σου τότε και ο κόσμος το σκ@@ό του παξιμάδι», είπε ο Αντώνης Κανάκης και σχολίασε την εξελιγμένη «φραπεδιά» με το μπόλικο αφρόγαλα του πρώην πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός έκανε διάγγελμα και σαν την… «πορδή», όπως είπε ο παρουσιαστής, βγήκε και ο Αλέξης Τσίπρας να μιλήσει. Η εκπομπή είχε αποκλειστικά τα όσα είπε στο διάγγελμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η λύση για τον κορονοϊό ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και την εκπομπή του Νίκου Κωνσταντινίδη , ενώ η Βουλή χρειάζεται απεντόμωση και να χαμηλώσουν το καλοριφέρ.

Στο Νο14 το γνωστό… κλισέ, «συμβαίνουν αυτά», με τα «γαλλικά» του Δημήτρη Καραστεφανή.

Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της με το bachelor το σωστό, το ορθόδοξο, όμως η χαμένη μασέλα του παππού ήταν η κορυφαία είδηση.

Ο Jason Statham των Σερρών είναι η λύση για την ασφάλειά σας, ενώ στο Νο12, ο Γιώργος Αυτιάς απεχθάνεται τα κοπλιμέντα.

Μικρή παρένθεση στην εκπομπή, όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης, για ένα απόσπασμα το οποίο του έβγαλε δυσάρεστα συναισθήματα. «Ζούμε σε εποχή που ακούμε τρομερά, χυδαία, απαράδεκτα σχόλια, αλλά αυτό που θα δούμε είναι εξοργιστικο, θλιβερο, απογοητευτικό. Η θλίψη είναι πολύ μεγαλύτερη από τον εκνευρισσμό. Πρόκειται για τον Γιώργο Σανταμούρη, πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου».

Ο συγκεκριμένος ακούγενται να λέει για τους ΑΜΕΑ, ότι «είναι άνθρωπου που τους έχει καταραστεί ο Θεός» και ότι «η φύση έχει κάνει σφάλματα».

Ο Αντώνης Κανάκης, μετά το απόσπασμα σχολίασε: «Αυτόν τον Θεό τον φοβάμαι πολύ και αυτούς που πιστεύουν σε αυτόν τον Θεό».

Στο Νο10, σύμφωνα με επίσημα χείλη, ο κορονοϊός δεν κολλάει από ανεμβολίαστους αστυνομικούς. Σε αποκλειστικότητα το «Ράδιο Αρβύλα», έχει το σποτ για τον εμβολιασμό που θα πείσει τους πάντες.

Η Ματίνα Παγώνη σε μια παρέμβαση υψίστης σημασίας και… «Τι τραβάει ο ΣΚΑΪ και δεν το μαρτυράει».

Στο Νο4, Τάκης Τσουκαλάς και «υπάρχει ελπίδα» στην τηλεόραση.

Στο Νο1, trap μουσική και ξεχωριστή ανακάλυψη από την εκπομπή.