«Ράδιο Αρβύλα»: Η νοσταλγία του ΠΑΣΟΚ, το μπάρμπεκιου των αναρχικών και ο θρήνος της Μαριπόζας για τους χαμένους followers
Νέα

«Ράδιο Αρβύλα»: Η νοσταλγία του ΠΑΣΟΚ, το μπάρμπεκιου των αναρχικών και ο θρήνος της Μαριπόζας για τους χαμένους followers

«Ράδιο Αρβύλα»: Η νοσταλγία του ΠΑΣΟΚ, το μπάρμπεκιου των αναρχικών και ο θρήνος της Μαριπόζας για τους χαμένους followers

Ο σκληρότερος των σκληρών Γιώργος Αυτιάς έκανε και πάλι την εμφάνισή του στο top επικαιρότητας

Άφθονο γέλιο προσέφεραν τεταρτιάτικα οι «Ράδιο Αρβύλα» δικαιώνοντας την προτίμηση των τηλεθεατών και τα υψηλά νούμερα που τους χαρίζουν καθημερινά.
Η ομάδα ξεκίνησε με κέφι και… σοσιαλιστική διάθεση αφού αποκαλύφθηκαν οι φιλίες του κάμεραμαν Στάθη με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Όλα αυτά ξύπνησαν μνήμες από χρόνια ξεχασμένα κι έτσι ήρθε και η ταιριαστή αφιέρωση.

https://streamable.com/nndx83

Ξεκινώντας με την επικαιρότητα ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του έκανε μία στάση στη Βουλή και στις στιγμές απείρου κάλλους που διαδραματίζονται στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Στον Ευαγγελισμό σπουδαίες οι δωρεές που γίνονται για τον κορονοϊό… Όχι φυσικά εμβόλια και αναλώσιμα αλλά κούτες με πατατάκια…

Ξεχάστε τις παλιές καλές διαμαρτυρίες με χημικά! Η Ταΰλάνδη λανσάρει νέας μορφής συγκεντρώσεις με μπάρμπεκιου με την Ελλάδα πρώτη να μπαίνει στον χορό με σουτζουκάκια αναρχικών και τρομοκρατικά σουβλάκια.

Τρελάθηκε βασιλική κόμπρα του The Bachelor όταν άκουσε τις κακές γλώσσες περί υποτίμησης γυναικών στο ριάλιτι του Alpha… Αλλά τι να κάνεις έτσι είναι οι «πισθοδρομικοί οι Ελληναράδες».

https://streamable.com/rnx8n8

Μέχρι να φύγει ο κορονοϊός θα ξεχάσουμε και πώς είναι τα μπαρ αλλά ο σκληρός Γιώργος Αυτιάς παλεύει για την τσέπη των Ελλήνων… Κάπου εκεί ήρθε και η χαριστική βολή με τον τηλεθεατή που ήταν φύσει αδύνατον να σημειώσει έναν αριθμό τηλεφώνου.

https://streamable.com/dw2gz8

Με νύχια και με δόντια παλεύουν οι παίκτες του «Ρουκ Ζουκ» για να περιγράψουν μία λέξη. Από το δισκόφρενο ξεκίνησαν και έφτασαν στον παστρουμά αλλά η λέξη ήταν εν τέλει το νυχτικό.

Καθόλου χρόνο δεν έχει η μάχιμη στα νοσοκομεία Ματίνα Παγώνη για τις επιτροπές λοιμωξιολόγων… Ντοκουμέντα της επί τω έργω είχαν οι «Αρβυλάδες» αλλά μάλλον μπέρδεψε τον δρόμο της… με της τηλεόρασης.

https://streamable.com/tschj0

Ο κορονοϊός χτύπησε και τις πασαρέλες αλλά οι σχεδιαστές μερίμνησαν δεόντως με δημιουργίες για κάθε στιγμή της ημέρας… Στο νούμερο 3 η Μαριπόζα μαθαίνει πως το προφίλ της στο Instagram «πάτωσε» παθαίνοντας ολικό breakdown με τη μηδενική λίστα των followers. Και στο νούμερο 1 σκαρφάλωσε το σποτ με τις Πόντιες του NBA.

https://streamable.com/ciy85t