«Ράδιο Αρβύλα»: Λαϊκή απαίτηση – «Ανοίξτε τα σχολεία»
Νέα

«Ράδιο Αρβύλα»: Λαϊκή απαίτηση – «Ανοίξτε τα σχολεία»

«Ράδιο Αρβύλα»: Λαϊκή απαίτηση – «Ανοίξτε τα σχολεία»

Το μήνυμα του Αντώνη Κανάκη

Οι «Ράδιο Αρβύλα» είναι γνωστοί για την χιουμοριστική σκοπιά με την οποία παρουσιάζουν τα γεγονότα της επικαιρότητας, ωστόσο όταν απαιτείται είναι πάντα εκεί για να πάρουν θέση.

Αυτό έκανε σήμερα ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος «φώναξε» στην κυβέρνηση να ανοίξει άμεσα τα σχολεία, αφού έτσι κι αλλιώς τα μέτρα αλλάζουν χωρίς κανένα νόημα.

Το δημοψήφισμα συμβάδιζε σήμερα με την επικαιρότητα και το ερώτημα ήταν εξαιρετικά κρίσιμο!

«Σε ποιον να θέσουμε τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη; α) Στους Εύζωνες, β) Στο αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουζερ, γ) Στο Enterprise, δ) Στις Άγριες Μέλισσες;»

Το Top Επικαιρότητας

Ο Σκέρτσος με το σκέρτσο του ανακοίνωσε ότι η χώρα αναβαθμίζεται όπως τα λογισμικά των κινητών. «Μαζέψτε κανά σκουπίδι, κανένα φάκελο στην εφορία που σαπίζουν και μουχλιάζουν και αφήστε τα αυτά», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Επόμενο θέμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ήταν να εμβολιαστεί στην Αμερική τώρα, αλλά θα γεράσει μέχρι να έρθει η σειρά της στην Ελλάδα.

Η διαφήμιση του χαρτί υγείας έδωσε έμπνευση στις «Αρβύλες», ενώ ο Τασούλας έφυγε πιο γρήγορα από τα μικρόβια που εκτόξευσε ο Σκανδαλίδης στη Βουλή.

«Αδύναμος κρίκος» και ο νέος Τσε Γκεβάρα.

https://streamable.com/ea1t3c

Ο Αντώνης Κανάκης βρήκε την αφορμή μετά από τις φωτογραφίες του κόσμου να στείλει το δικό του μήνυμα στην κυβέρνηση σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων.

«Ανοίξτε τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία. Ανοίξτε τα αύριο, αφού ότι να’ ναι γίνεται. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Άκης Παυλόπουλος έκανε την ανακάλυψη της χρονιάς, τη στιγμή που η κ. Παπαδημητρίου έκανε το ψώνιο της στη Βουλή.

Στο Νο7, τι να μας πει το Netflix, εδώ έχουμε αστυνομικό ρεπορτάζ. Στο Νο2 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η επίσκεψή του στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής.

Στο Νο1 «ανέκδοτο» – throwback το οποίο δεν έπαιξε στην ώρα του.

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα αναλάβουν τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη.

https://streamable.com/fx0pux