«Ράδιο Αρβύλα»: O γιος του Αντώνη Κανάκη είχε γενέθλια – Τι είπε ο παρουσιαστής
Νέα

«Ράδιο Αρβύλα»: O γιος του Αντώνη Κανάκη είχε γενέθλια – Τι είπε ο παρουσιαστής

«Ράδιο Αρβύλα»: O γιος του Αντώνη Κανάκη είχε γενέθλια – Τι είπε ο παρουσιαστής

Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα απρόοπτο...

Το τέταρτο «Ράδιο Αρβύλα» ξεκίνησε με ένα απρόοπτο… το σκυλάκι στο πλατό τους γύρισε την πλάτη, μάλλον κάτι είχε «μυριστεί» για το τι θα ακολουθούσε!

O Αντώνης Κανάκης έδειξε τις φάτσες τους μέσα σε ελικόπτερα και άφησε υπονοούμενα ότι κάπως έτσι θα φύγουν!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μπαίνει στη «Φάρμα» και οι Ράδιο Αρβύλα θέλουν να ευχαριστήσουν τον Θεό για αυτό το νέο.

Το ανέκδοτο του Στάθη αφήνει μια κρυάδα… για μια γυναίκα που ζει μόνη ή ζυμώνει;

Ποιο είναι το ποιο αντικειμενικό κανάλι στην Ελλάδα; To ΣΚΑΪ φυσικά! Αντικειμενικά και ψύχραιμα έγραψαν στις ειδήσεις για την Ολλανδή δημοσιογράφο και τον πρωθυπουργό… το σχόλιο: «Και λίγα της είπε».

Με αφορμή από ένα μήνυμα τηλεθεάτριας της ψυχαγωγικής εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης αναφώνησε με ενθουσιασμό πως «σήμερα ο γιόκας μου έχει γενέθλια! Ο Τζονάρας, ο Τζονάρας! Τζονάρα, έγινες δύο ετών αγόρι μου! Φιλάκια» και συνέχισε ο Γιάννης Σερβετάς: «11/11 μαζί με τον Ντοστογιέφσκι… Τι λες ρε παιδί μου» σχολίασε με χιούμορ στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» της Πέμπτης.

Και έγινε το απίστευτο, η εκπομπή έβαλε διαγωνισμό καλύτερης ρώγας! Δεν θα το πιστεύετε ποιες ρώγες… Οι φωτογραφίες από τον εμβολιασμό, του Μητσοτάκη και του Παπανδρέου, με την ρώγα έξω, μονοπώλησαν στην εκπομπή και κρίθηκαν κατάλληλες να διαγωνιστούν!

Το ήξερες ότι η Μέρκελ έχει συναντήσει μέχρι τώρα 7 Έλληνες πρωθυπουργούς;

Ενώ μία κοπέλα στην Αθήνα που δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, μιλά για τους λόγους που δεν έχει προβεί σε εμβολιασμό όμορφα και ωραία, από την Θεσσαλονίκη ένας κύριος κάπως μπρουτάλ δεν θέλει να πει και πολλά.

Ένας σύμβουλος στην Πάτρα εν ονόματι Τσιμπούκης, έβρισε τους πάντες σε online δημοτικό συμβούλιο.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης. «Μπράβο στον Σταμάτη Κραουνάκη για αυτή την πάσα», είπαν οι «Ράδιο Αρβύλα».

To νέο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα έχει γεύση φράουλα. Ναι, θα είναι πόσιμο και το κίνητρο θα είναι η φραουλένια γεύση.

Στο Κιλκίς η άσχημη μυρωδιά στη φύση προέρχεται από τις… «κουτσουλιές στα χωράφια», ενημέρωσε κάτοικος της περιοχής.

Η συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου στον Νίκο Χατζηνικολάου, σχολιάστηκε από τους «Ράδιο Αρβύλα» λέγοντας ότι ο δημοσιογράφος μιλάει ακόμα πιο αργά όταν απευθύνεται στον πρώην πρωθυπουργό.

Τέλος, το The Bachelor μετονομάστηκε σε «Γλίτσα του Αλέξη Παππά».