«Ράδιο Αρβύλα»: Οι… μαλακές τρίχες του Μητσοτάκη, το «πορτοκαλί σάψαλο» και οι σειρήνες της Κολάσεως
Νέα

«Ράδιο Αρβύλα»: Οι… μαλακές τρίχες του Μητσοτάκη, το «πορτοκαλί σάψαλο» και οι σειρήνες της Κολάσεως

«Ράδιο Αρβύλα»: Οι… μαλακές τρίχες του Μητσοτάκη, το «πορτοκαλί σάψαλο» και οι σειρήνες της Κολάσεως

Απολαυστική η επικαιρότητα της ημέρας

Με ένα απολαυστικό chart των πιο αστείων στιγμών σε τηλεόραση και διαδίκτυο επέστρεψαν για ακόμη μία φορά οι «Ράδιο Αρβύλα».

Στο κλίμα της ημέρας λόγω ορκωμοσίας Μπάιντεν την εκπομπή άνοιξε ο… ίδιος ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ και το τραγούδι του στον Τραμπ.

Όμως, στη Βρετανία τα βλέμματα έχουν εστιάσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αισθησιακή του πόζα για τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, γράφτηκε άρθρο ολόκληρο στην London Evening Standard για τον πρωθυπουργό και τις… μαλακές τρίχες του στέρνου του…

https://streamable.com/ui4ozr

Σε έκτακτο δελτίο ο Ερντογάν υποσχέθηκε εκδίκηση για το «χουνέρι» που έκαναν οι Αμερικάνοι στο φιλαράκι του, Τραμπ. Απογοητευμένη και η Μελάνια που παντρεύτηκε το «πορτοκαλί σάψαλο» και πρέπει να βγει πάλι τώρα στο κυνήγι για ισχυρό άνδρα στο πλευρό της. Μήπως βρήκε αυτό που έψαχνε στον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Στο 15 του top επικαιρότητας το έκτακτο δελτίο του Open τόλμησε και διέκοψε τα «Διλήμματα» τις Κατερίνας Καινούργιου πάνω στο καυτό σημείο που μαθαίναμε για τα σχέδια της Μίνας να γίνει φίλη με την ερωμένη του άνδρα της. Ανήκουστο!

https://streamable.com/z9kqkk

Έλληνας οδηγός λεωφορείου έφαγε πρόστιμο επειδή έβγαλε τη μάσκα για να φάει τυρόπιτα και για εκδίκηση πέταξε όλους τους επιβάτες έξω από το λεωφορείο…

Ταύρος εν υαλοπωλείο έγινε ο Άρης Πορτοσάλτε με τους Τούρκους. Τέτοια τα νεύρα του που είπε στους γείτονες «άι ρε από εδώ».

https://streamable.com/ysdjit

Τρομερές απορίες είχε ο επιθεωρητής εργασίας Γιώργος Αυτιάς για την Twiggy ενώ στο μεταξύ έχουν ήδη βγει στην αγορά όπλα – συναγερμοί από την Κόλαση.

51.000€ κοστίζει το εσώρουχο του Ypo και αμέσως τον εκτόξευσαν στην πρώτη θέση του top επικαιρότητας.

https://streamable.com/bv8uis