«Ράδιο Αρβύλα»: Οι «Ουγκ» του Survivor, οι παρενέργειες του εμβολίου και ο Πάρης του Τάκη Τσουκαλά
Νέα

«Ράδιο Αρβύλα»: Οι «Ουγκ» του Survivor, οι παρενέργειες του εμβολίου και ο Πάρης του Τάκη Τσουκαλά

«Ράδιο Αρβύλα»: Οι «Ουγκ» του Survivor, οι παρενέργειες του εμβολίου και ο Πάρης του Τάκη Τσουκαλά

Αυτή ήταν η επικαιρότητα της ημέρας!

Τα νέα και τα… παλιά σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο οι «Ράδιο Αρβύλα», με την πολιτική εντός και εκτός συνόρων να δεσπόζει στη λίστα τους.

Το Top 24 της επικαιρότητας είχε εκφράσεις Κυριάκου Μητσοτάκη χαμένες στη μετάφραση. Ο έρωτας με την πρώτη ματιά της Ελένης Ζαρούλια, η μάσκα με καπάκι και το throwback στα ελληνικά του Bachelor ήταν «μαγεία».

https://streamable.com/7ilvvi

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και η επιχείρηση για τον ερχομό τους στην Ελλάδα βρέθηκαν στο 19 και συγκρίθηκε με τον τρόπο που υποδέχτηκαν τα εμβόλια στη Βουλγαρία. Ο Μπολσονάρο στη Βραζιλία είναι κατά του εμβολιασμού και οι «Αρβύλα» έχουν την αποκλειστική δήλωσή του.

Ο 8χρονος που μίλησε για την τηλεκπαίδευση κέρδισε τον σεβασμό του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του.

Στο Νο16 ο Κυριάκος Βελόπουλος. Τα λόγια… περιττά.

https://streamable.com/jjzd3m

Η φασκιωμένη ρεπόρτερ στο Νο15 και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ακόμα μια φορά στο Top. Η συμφωνία που δεν ήταν συμφωνία με την Τουρκία.

Μετά τον πρωθυπουργό, σειρά είχε η βίλα του Αλέξη Τσίπρα και η εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά με την ωραία Ελένη και τον Πάρη.

https://streamable.com/cicbd3

Το δεύτερο μέρος των… εναλλακτικών ειδήσεων είχε και σχόλια από τα social media, αλλά και πέταμα θεμάτων, καθώς ο χρόνος, ποτέ δεν φτάνει.

Στο Νο7 οι μεγάλες αποκαλύψεις στην εκπομπή του Νίκου Κωνσταντινίδη και στη συνέχεια η μεταφορά των ακατάλληλων εκφράσεων.

https://streamable.com/6jj6f8

Οι «Ουγκ» του Survivor και το τραγικό παιχνίδι τους με τα ψάρια.

Στο Νο3 υπήρξε διαμαρτυρία στο OPEN για το κόψιμο της εκπομπής του Αλέξη Γεωργούλη, ενώ η εκπομπή δεν είχε Νο2, αλλά δύο «Νο1».

Η Νατάσσα Μποφίλιου ερμήνευσε Rihanna και η Riri αποφάσισε να ανταποδώσει τραγουδώντας με έντεχνο ύφος τα τραγούδια της.

https://streamable.com/mzg3nd